Pavlović i Mijatović osnovali Pokret Sad

Skupština grada je obaveštena na poslednjoj sednici da odbornici  dr Snežana Mijatović i Djordje Pavlović počev od ove sednice nastupaju kao odbornici Grupe gradjana Pokret Sad .

Kako je navedeno u dopisu Skupštini Pokret će se kao autentičan predstavnik lokalnih interesa boriti za moderno i slobodno Valjevo koje samo donosi sve svoje najznačajnije odluke.

Pavlović је bio zaposlen u Direkciji za izgradnju Kolubarskog okruga, potom je bio direktor JKP „Vodovod“, a od 2016. do 2020. godine, u prošlom skupštinskom sazivu, obavljao je dužnost sekretara Skupštine grada Valjeva. Trenutno zaposlen na mestu pravnika u UFK „Valis“.Nakon izbora 2020. godine u Skupštinu grada ušao je kao odbornik i  šef odborničke grupe SPS-JS.

Nakon što je potpisima odbornika ove grupacije smenjen sa mesta šefa odborničke grupe isti je napustio i Socijalističku partiju Srbije i u Skupštini grada nastupao kao samostalni odbornik.  U javnosti se tokom leta pojavila informacija  da će Đorđe Pavlović, biti kandidat za gradonačelnika Valjeva pokreta „Evropski put Basta“.

Dr Snežana Mijatović u Skupštinu grada ušla je na listi Šapićevog SPAS-a da bi nakon spajanja ove partije sa Srpskom naprednom strankom bila odbornik pomenute partije . Ista je ove godine izašla iz odborničkih redova naprednjaka I nastupala kao samostalni odbornik.

Informacija koja se mogla najpre videti  na društvenim mrežama da su  Pavlović I Mijatović  osnovali novi politički Pokret, sada je I zvanično potvrdjena dopisom Skupštini grada.

Na istoj sednici konstatovano je I da će na dalje dojučerašnja odbornica SNS-a dr Branka Antić na dalje nastupati kao nezavisni odbornik. Antićeva se inače nalazi na poslaničkoj listi Srpske radikalne stranke za predstojeće izbore.

6 comments on “Pavlović i Mijatović osnovali Pokret Sad

  1. Dragan

    ovo i nije toliko lose da se sto vise bivsih nasih clanova i ovih iz sps infiltrira u opoziciju pa ce se oni lako vratiti ako nam zatrebaju

    Reply
  2. Lola

    Samo da ne bude ono, bili smo drugovi pa ljubav probali a sad ni jedno ni drugo. 😀

    Reply

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.