NoviDSS:Srbija nema alternativu

IZBORI 2023

GrO Novog DSS-a izdao je saopštenje za javnost u kom navodi da Srbija nema alternativu. Saopštenje prenosimo u celosti:

„Svaka politika ima alternativu,

i ništa posebno u razvijenim demokratskim društvima ne predstavlja promena vlasti …. Za vlast oličenu u SNS- u svi drugi su izdajnici, a oni su izdali baš sve.

To je onaj narativ da su svi drugi, ne protiv njih, nego protiv države.

Ako govorimo o alternativama…

Kažu da evropski put Srbije nema alternativu, a EU u dogledno vreme neće primati nove članice. Dosadašnji proces pridruživanja Srbiju je koštao mnogo. Zahtevi EU i ustupci koje ova vlast pravi su sve veći i krajnje je vreme da se tom poniženju Srbije stane na put.

I 200 mil evra pomoći iz EU je samo 1/5 novca koji pojede korupcija u toku godine (tj 3 % BDP- a) . Imamo savršeno dobre antikorupcijske zakone ali njih nema ko da sprovodi….

Alternativa je BRIX koji ne samo da je ekonomski moćniji od EU već nudi kulturne norme koje pristaju svakom čoveku.Zemlje članice BRIKSa su ekonomije ubrzanog rasta, za koje se predviđa da će do 2050. godine postati vodeće svetske ekonomije.

GrO Novi DSS“

 

5 comments on “NoviDSS:Srbija nema alternativu

  1. bocan harcenkovi svedoci

    Ovi kada kazu Srbija na prvom mestu, to u prevodu znaci Rusija na prvom mestu.
    Nema potrebe za odustajanjem od EU puta, od toga se odustalo jos marta 2003. To bar vi DSS-ovci najbolje znate kako je izvedeno. U medjuvremenu smo se samo folirali ne bi li se grebali o EU fondove.
    Zanimljivo je kako kao po komandi krece antiEU kampanja, sto iz rezimskih sto iz opozicionih medija.

    Reply
  2. Razum i znanje pobeđuje

    Sve rečeno jasno i nedvosmisleno.Svaka Vam čast zato se i razlikujete od drugih..
    Najopasniji su ljudi licemeri koji uvijaju priču u oblandu ,sa njima nikada načisto .Novi DSS narod treba da prepozna po istini ko živi za istinu.
    Međutim pošto su komunisti obučili narod ,,generacije ,,da jedno pričaju, drugo rade, a treće misle njima istina je neprijatelj.
    Ako se narod ne okrene istini a istina je Bog živi Hrist i Sveti Duh ihwr sa istinom jedino rešavamo sudbinu nacije ..
    Sa lažima od 1941 do danas živeli smo i evo rezultata njihovog činjenja…
    Novi DSS treba da bude put ,vodilja ili formula za rešavanje problema ekonomskih,kao što je bitna ravnomerna preraspodela dobara i zaštita suverenosti integriteta i suvereniteta i slobode Srpskog korpusa i svih građana Srbije.
    Živeli i Novi DSS da ostvari rezultate bar 20 poslanika ili 40 u koaliciji ,,NADA,,.Nesumnjam u podršku naroda već je prepoznao Vukove u jagnjećoj koži.Sretno..!!!

    Reply

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.