Brnabić: Dobro došli na slavlje

„Dobro došli na slavlje“, bile su prve reči obraćanja premijerke Srbije Ane Brnabić novinarima u izbornom štabu Srpske napredne stranke. Po njenim rečima na osnovu 50% obradjenih biračkih mesta SNS je osvojila 47,1 % i imaće više od 125 poslaničkih mandata.

 

Ana Brnabić je na konferenciji za novinare u izbornom štabu SNS-a najpre govorila o teškim uslovima u kojima su izbori sprovedeni za šta je okrivila opoziciju za koju kaže da sve što je opozicija radila jeste imalo za cilj izazivanje haosa, panike i nepoverenja.

Brnabićka je potom  demantovala svaku od vesti koje su objavljene u toku dana , a koje su ukazivale da je posredi kradja izbora.

„Sve brutalne neistine  i notorne laži, lako proverive . Opozicija je imala 80% ljudi na biračkim mestima  . Glupost beogradske Arene je neverovatna laž, jer niko ne može da glasa ko nije u biračkom spisku. Jedina nepravilnost je bio incident u Odžacima i hvala institucijama koje su reagovale“, rekla je Brnabić.

Ana Brnabić je nakon toga saopštila da je na osnovu 50% obradjenih biračkih mesta lista „Srbija ne sme da stane“ osvojila 47,1% osvojenih glasova.

Po podacima koje je iznela lista „Srbija protiv nasilja osvojila je 23 % glasova, SPS 6,7 %, Koalicija Nada 4,9, Nestorović 4,6 %, Dveri izmedju 2,9 i 3% glasova.

„Ovi rezultati iako preliminarni ukazuju da će SNS i lista „Srbija ne sme da stane“ u republičkom parlamentu imati  sama više  125 poslanika“, rekla je Brnabić najavivši za kasnije obraćanje predsednika SNS-a Miloša Vučevića, a kako je rekla, moguće i predsednika Srbije Aleksandra Vučića.

8 comments on “Brnabić: Dobro došli na slavlje

  1. Mile

    Ha ha sutra ode struja gore, ode gorivo, odoše sve komunalije i cene, ali neka vam, od ljubavi može da se živi. Pokazao je precednik šta ćete jesti naredne četiri godine. Podrigušu i majonez.

    Reply
    1. Obavesteni

      Od 46 ovde 6 l icka kroji kapu. Pogledajte istoriju Koliko su samo 44-46 pobili najvidjeniji srba????? Ako a ti narode cuti i trpi!!

      Reply
  2. sin anarhije

    Srbija medj sljivama bila i ostace sve dok u njoj zivi i poslednji titov pionir … a formula je jasna , uzmes nase pare i kupis penzionere za 20000 a nedavno je najbolji ucenik generacije u visoj ekonomskoj , uz diplomu dobio i koverat na 5000 dinara … PAMETNOM SVE JASNO

    Reply

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.