Tri kandidata desničara iz Valjeva na poslaničkoj listi

Pod brojem 4. na predstojećim parlamentarnim izborima  nastupiće lista Milica Đurđević Stamenkovski – Boško Obradović – Nacionalno okupljanje – Državotvorna snaga – Srpska stranka Zavetnici – Srpski pokret Dveri. Na ovoj listi tri kandidata za poslanike iz Valjeva.

Ni na listi desno orijentisanih partija Valjevci kao kandidati za poslanike ne zauzimaju zavidna poslanička mesta . Prvi kandidat ove liste iz Valjeva je na 95 , mestu i dolazi iz redova Zavetnika , Marina Gajić menadžer iz Pauna. Sledi na 126. mestu kandidat Dveri Zoran Djurdjević, trgovac iz Valjeva , a gotovo pri samom kraju liste je kao predlog za poslanika Slobodan Lekić, dipl. mašinski inženjer ,  Stranka Zavetnika na 237. mestu.

Stranka Zavetnika u Valjevu formirala je svoj Gradski odbor pre dve godine , a za predsednika GrO izabran je Goran Gajić dok GrO Dveri u Valjevu postoji gotovo od osnivanje stranke na republičkom nivou.

8 comments on “Tri kandidata desničara iz Valjeva na poslaničkoj listi

  1. Dragan

    Ok su ljudi. bitno da se neslazu s politikom opozicije i s njima moze lako da se dogovori ako nam zafali neki poslanik

    Reply
  2. Evo pitam se imate li obraza

    I nijedan nije na orolaznom mestu vase liste. Nije li vas bar malo sramota te odluke da ne stavite na neko prolazno mesto nekog iz Valjeva?

    Reply
  3. Miloš Marjanović

    ovi nece proci ni cenzus a kamoli poslanicka mesta, jos sa ovim brojevima…

    Reply
    1. ImeDedino

      Pa zar i ovde na vestima opozicije moras da spominjes SNS bagru…
      KAKO MOZE DA BUDE DOBAR KAD PODRZAVA OVAJ LOPOVLUK?

      Reply
  4. Mićulence

    Naši desničari nisu zaostali, kao što ovi što su protiv nasilja, hoće da obmanu glasače! Zato nije bitno koja je na listi menadžerka iz Pauna. Ona se već poslovno ostvarila! Ne mora i kao poslanica. Eto, npr naš Šešelj! Ostvario se i kao političar i kao desničar i materijalno se obogatio i lično poznaje Predsednika. Ali ni naš Šešelj sigurno nije idealan.

    Reply

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.