Na tri izborne liste za poslanike 8 Valjevaca

Republička izborna komisija je proglasila tri izborne liste do sada za predstojeće parlamentarne izbore . Na tri proglašene liste je ukupno 8 kandidata za poslanike iz Valjeva. Iznenadjenje za mnoge je  dr Branka Antić sada na 107 mestu kandidata za poslanike na listi Srpske radikalne stranke.

RIK je do sada proglasila tri izborne liste i to : Srpske napredne stranke, Socijalističke partije Srbije i Srpske radikalne stranke.

Na prvoproglašenoj listi Srpske napredne stranke na 86. mestu je kao kandidat za poslanika iz Valjeva Nikola Pantelić diplomirani učitelj inače član Kabineta aktuelnog gradonačelnika Lazara Gojkovića.

Na listi socijalističke partije Srbije nalaze se tri kandidata za poslanike , a najbolje pozicionirani medju njima je Djordje Milićević na 21. mestu , inače poslanik SPS-a u više mandata do sada, dugo godina i predsednik GrO SPS-a u Valjevu. Sledi na 133. mestu Slavica Pavlović diplomirani ekonomista inače rukovodilac odeljenja za naplatu osnovnih prihoda grada Valjeva. Treći kandidat je Nikola Todorović FON na 211. mestu.

Najviše kandidata iz Valjeva za sada se nalazi na listi Srpske radikalne stranke . Najbolje pozicioniran je Milan Vujić doktor nauka na 11. mestu . Iznenadjenje za mnoge je 107. mesto radikalske liste na kome je Branka Antić doktor medicine . Antićeva je valjevskoj javnosti poznata kao dugogodišnji član Srpske napredne stranke , odbornik u Skupštini grada , a zahvaljujući toj političkoj podršci obavljala je dužnost direktora valjevskog Doma zdravlja , a potom u kratkom mandatu bila i u statusu vd direktora Opšte bolnice u Valjevu.

Na 157. mestu liste radikala je Danijela Bošković elektrotehničar dok je na poslednjem mestu liste, 250-om, Veran Panić, advokat i dugogodišnji prvi čovek radikala u Valjevu.

12 comments on “Na tri izborne liste za poslanike 8 Valjevaca

  1. Valis gladnih

    Jakih kandidata,2 grada jači od kišnice zato nam i jeste ovakvo VALJEVO,dolina gladnih gde rade samo pekari i grobari

    Reply
  2. Dragan

    bravo za sve nase ljude u sns i radikalima. cestitke i za milicevica jer i on je nas posto je rasturio sps u valjevu

    Reply
  3. Obligatno

    Socijalisti na mestima ljude jz Valjeva koji nece proci, a Milicevic covek vec ipak 20ak godina je u Beogradu i on je vise Beogradjanin nego Valjevac?

    Reply
  4. Lazan patriotizam

    Razocarenje su zavetnici i Bosko sto su na listu stavili na neprolazna mesta ljide iz Valjeva. Toliko im je bitan patriotizam da su likove iz Valjeva stavili na neprolazne pozicije.

    Reply
  5. Dobar ljucki

    Ovaj komentar je dobar ljucki,na kom fakultetu je završila ekonomiju, hahahaha 😂😂😂😂😂

    Reply
  6. Istina

    Samo se vi šalite, ako omladina ne izađe i ne počisti ovu kolonijalnu silu od SNS i SPS bogutana, osta Erdogan da vlada doživotno…

    Reply

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.