Na listi „Srbija protiv nasilja“ kandidati iz Valjeva u drugoj polovini liste

Republička izborna komisija pod rednim brojem 7 je proglasila izbornu listu „Srbija protiv nasilja. Na ovoj listi su četiri kandidata za poslanike iz Valjeva.

ssp/facebook

“Srbija protiv nasilja – Miroslav Miki Aleksić – Marinika Tepić (Stranka slobode i pravde, Narodni pokret Srbije, Zeleno-levi front, Ne davimo Beograd, Ekološki ustanak – Ćuta, Demokratska stranka, Pokret slobodnih građana, Srbija centar, Zajedno, Pokret za preokret, Udruženi sindikati Srbije “Sloga”, Novo lice Srbije).

Ni na pomenutoj listi Valjevci nemaju velike šanse da se nadju u parlamentu jer je kandidat iz Valjeva Ljubomir Radović Lokalni front, diplomirani geograf,  tek na 115. mestu. Iza njega je na 123. mestu Jelena Djuranović  NLS, a sledi  Miloš Milivojević , profesor nemačkog jezika i prvi čovek Narodnog pokreta Srbije. Na začelju liste je Anja Ristović Jevtić, diplomirani ekonomista SSP na 206. mestu.

 

9 comments on “Na listi „Srbija protiv nasilja“ kandidati iz Valjeva u drugoj polovini liste

  1. Pitam za druga

    Toliko o tome kakve imaju sanse u Valjevu i podrsku, tako su ih i vrednovali. Videli da ovde nemaju podrsku i nece da bacaju mesta prolazna taml gde i nemaju glasace? Samo mi nisu jasni ovi nasi lokalni, sto dozvoljavaju da ih ovako tretiraju?

    Reply
  2. Milan

    Ne znam sta se u Valjevu toliko prica da su dobri, jaki, da ih podrzavaju u regionu kad vidimo koliko ih cene.

    Reply
  3. Zoran

    123. mesto za ex POKS kandidatkinju – Kalabić? Zanimljjvo. Kako sledi – 2027. biće na listi SPS ili već nekih levičara… Fin zaokret, od ultra desnog krila, preko „centra“ do ultra levice. Ahahaha…

    Reply
  4. Predrag m.

    Posle Osme sednice zao duh je izašao iz boce i doneo nam raspad države, ratove, pljačke društvene i državne imovine, korupciju, centralizovanje vlasti i poreskog novca, stvaranje prividna o višestranačju i enornom bogaćenju partijskih jurišnika. Partije i pokreti su stvoreni u kabinetima službi i ta prevara traje dan danas. Zato nema promene političkog i ekonomskog sistema.
    Dahije neće dati vlast nikada, jer vešto menjaju dresove i uniforme. Može ih pobediti samo pamet i gladan stomak.

    Reply
  5. Анонимни

    Opozicija je svesna da će izgubiti izbore. Zato svoje rukovodstvo gura u Skupštinu. Opoziciju,kao ni vlast ne interesuje ništa van Bg i NS. Jer npr. u toj Državnoj skupštini umesto da bude 4 poslanika iz Valjevskog okruga, biće ih najviše 2, i to jedan iz Uba, glavnog grada valjevskog okruga. Ulizice učlanjene u vlast ili tzv. opoziciju kao i nedemokratska i centralizovana struktura stranaka bilo na vlasti, bilo u tzv. opoziciji nisu zaslužili glas, bilo koga koji živi od svog rada. Naravno između njih postoji razlika ko predstavlja manje zlo i ko manje sisa krv narodu. I utoliko eventulano postoji potreba da se izađe na izbore. Proglas intelektualaca i umetnika uz opoziciju koja pokazuje apsolutnu nezainteresovanost da nekog iz vašeg grada kandiduje, zaista nema smisla,niti veze jedno sa drugim. Vidite li sada ,da priče o beogradskom hegemonizmu, nažalost nisu prazne priče? Na kraju jede i sopstvenu i umanjenu državu. Za koju se navodno bori.

    Reply
  6. Neglasac

    Neću glasati niti me interesuje,neka vlada ko god hoće i dok sam gledao isto je bilo,samo su se bogatili i vlast i opozicija

    Reply
  7. Ja neću glasati

    Nemojte glasati ni za koga,dokle ne bude bilo Valjevaca na listi,dosta više sa kojekakvima iz nekakvih vukojebina koji veze nemaju sa Valjevom,uglevnom takvi ostaju u Beogradu i debelo bogati poput Markovića,Džagića, Aleksića,Vesni i ostalih koji su pokupovali stanove u Beogradu za decu i sada polako se troskare

    Reply

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.