SNS: U Srbiji odlučuju gradjani i to svojom voljom

„Licemerno je da neko ko je godinama bio na vlasti i kome je vlast služila isključivo za lično bogaćenje, sada drži slovo o napretku Srbije, navodi se izmedju ostalog u saopštenju za javnost  GrO  SNS u Valjevu . Saopštenje prenosimo u celosti:

„Licemerno je da neko ko je godinama bio na vlasti i kome je vlast služila isključivo za lično bogaćenje, sada drži slovo o napretku Srbije.

Tokom vladavine Dragana Đilasa, naša zemlja bila je na rubu propasti. Narod ponižen, bez posla, u strahu od svakog narednog dana, strepeći za živote svojih porodica koje nisu mogli da prehrane.

U svom ustaljenom „političkom“ maniru, Đilas nastavlja da iznosi laži i obmanjuje građane Srbije.

Samo, građanima Srbije je dobro poznato da opozicija osim laži i „mrzim Vučića“, ništa drugo i nema da ponudi Srbiji.

Stvar je u tome, što Đilas nikako sebi ne može da prizna istinu, a to je da je Srbija danas ekonomski jaka i stabilna zemlja, koja može da ispuni svako obećanje i koja pronalazi rešenje za svako pitanje od koga zavisi životni standard naših sugrađana.

Nisu davali pomoć građanima, a znaju da se rugaju na temu akcije „Bolja cena“, nisu ulagali u auto-puteve, bolnice, decu i mlade, ali su ulagali isključivo u sebe. Jedino što rade jeste da iznose predloge kako bi moglo drugačije, ali to isto nisu primenjivali dok su bili na vlasti.

O Đilasu i njemu sličnim ljudima, može da se govori vrlo opširno, ali na takve ljude ne vredi trošiti reči. Oni su svojih pet minuta imali i ništa nisu uradili za građane Srbije, a u Srbiji odlučuju upravo ti građani i to svojom voljom.

Srbija zahvaljujući Aleksandru Vučiću danas vodi samostalnu, slobodnu i nezavisnu politiku, što pojedini ljudi nikada neće razumeti!

GrOSNS Valjevo“

 

 

 

 

5 comments on “SNS: U Srbiji odlučuju gradjani i to svojom voljom

  1. Dragan

    bravo. gradjani ce na izborima reci koga podrzavaju. da li ove sto bi da smenjuju rezim i obecavaju revolucije ili nas koji smo obezbedili jeftinu hranu za gradjane

    Reply
  2. Obavesteni

    GOSPODO, pa vi ste zaboravili da ste u vlasti od 90-tih sa malim prekidom do ubistva Djindjica (neko se napio od srece).
    Vec 12 godina drzite apsolutnu vlast od kontrole medija do kontrole prijema cistacice u javne ustanove ili ti preduzeca. O KOJIM BIVSIM VI PRICATE Uostlaom Djilas je bio samo grdonacelnik Beograda nikada u republickoj vlasti? Ima li ovaj narod trunke mozga pa da vise veruje u vase lazi i prevare. Uosalom kada me jednom prevare to je i Ok, ali ako me neko laze ivara 12 godina nije do njeg nego je do mene? Uostalom oslobodite medije pa neka tada gradjani odlucuju svojom voljom?

    Reply
  3. Sladjana

    Ko o cemu SNS o postenju. Pogledajte samo ko vam je direktor od 2014 bio, a i sada direktor Krusika, Magacioner osiguranik, sa svojim poltronima. Neznanje bahatgost nevaspitanje. milioni evra ulupani i potroseni. Gde vam je spasitelj Mladja? Unistio Krisik, pa nastgavio sa zastgavom. kako uopste semte da se javite ,,STA GOD STE DOTAKLI UNISTILI STE“!!! Ovako nesto nisu uradili ni turci ni oba svetska rata Srbiji.!!!

    Reply

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.