SNS Mionica: Šačica političkih promašaja u kampanji laži

Na saopštenje OO DS u Mionici , saopštenjem za javnost odgovorio je OOSNS .Najnovija izmišljotina grupice koja je ostala od  Opštinskog odbora Demokratske stranke, na kojoj bi im pozavideo i baron Minhauzen, da je u vodovodnoj cevi u selu Robaje pronađen raspadnut miš – samo je još jedan primer njihove nemoći”, navodi se u saopštenju SNS Mionica  koje prenosimo u celosti :

„Kada je laž nečija jedina politika, to onda prelazi sve granice razuma. Najnovija izmišljotina grupice koja je ostala od  opštinskog odbora Demokratske stranke, na kojoj bi im pozavideo i baron Minhauzen, da je u vodovodnoj cevi u selu Robaje pronađen raspadnut miš – samo je još jedan primer njihove nemoći. Kvalitet vode se proverava kod relevantnih zdravstvenih ustanova, i on je vrhunskog kvaliteta. Svima u Robajama i Mionici je jasno da su u pitanju najgnusnije laži, koje se podmeću ne bi li se došlo do par jeftinih poena. Ali od toga nema ništa, jer građani Mionice znaju da se lažima služe oni koji nemaju bolje rešenje, oni koji su navikli na obmane i prevare. Kada su već izabrali vodovod u Robajama, treba da znaju da su u toku radovi na izgradnji Ključkih vrela koji će rešiti veliki problem vodosnabdevanja u ovom mestu.

Dok su bili na vlasti, ovaj problem ih nije zanimao. Samo su obećavali bolji život građanima. Umesto toga, građani su dobili samo siromaštvo i neizvesnost. Demokrate su zatvorile fabrike i ugasili radna mesta širom zemlje. Nisu zatvorili samo one fabrike pored kojih nisu prošli.

Arogancija i bahatost sa kojom su vladali im ne dozvoljava da prihvate da ih je narod sa pravom poslao na smetlište istorije, a da su iz svoje stranke isterali svakog iole prizemnog i razumnog, i ne preostaje im ništa drugo nego da se služi svojim starim trikovima. Da lažu i varaju.

Ali postoji jedno mesto gde se vrednuje samo istina, a to je sud javnosti. Građani su presudili da ne žele da omoguće gubitnicima iz Demokratske stranke da se igraju sa njihovim zdravim razumom, kao što su se nekada igrali sa njihovom egzistencijom, već da im je potrebno da žive normalno, da imaju radna mesta, dobre plate, da mogu da putuju, školuju decu i žive u miru i stabilnosti? Demokratska stranka može da im ponudi samo prevaru.

Građani su izabrali Srbiju bez laži i obmana, koju nudi Srpska napredna stranka. Građani žele Mionicu koja se razvija. Koja napreduje. U koju dolaze turisti i strani investitori. Građani Mionice žele da nastavimo da gradimo lokalne puteve, da gradimo trotoare, da vodovod i kanalizacija stignu do svake kuće. To je Mionica po meri građana, a Demokrate slobodno mogu da nastave da žive u svojim zlonamernim izmišljotinama i iluzijama.

OOSNS Mionica“

1 comment on “SNS Mionica: Šačica političkih promašaja u kampanji laži

  1. Dragan

    bravo na odgovoru. ona saopstenja gde pisu kako mi u stranci jedni sa drugima ratujemo i palimo kola nece proci jer to niko nije potvrdio i radi se o izmisljotini uperenoj protiv bobana presednika

    Reply

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.