Šest medalja na Kupu bakra u Boru

Poslednjeg dana septembra održan je 41 Bakar kup u Boru, na kojem je nastupilo 37 klubova iz Bugarske, Rumunije i Srbije sa 450 takmičara u raznim karate kategorijama. Na ovom turniru koji je jedan od najstarih karate turnira u Srbiji, Karate klub 014 Valjevo nastupio je sa 4 takmičara u 6 disciplina.

„Naši takmičari pokazali su da postepeno ulaze u takmičarsku formu što je rezultiralo i dobrim rezultatima. Ana Živanović osvojila je zlatnu, srebrnu i bronzanu medalju, Iva Filipović srebro, Anja Nikolić srebro i Lazar Aćimović bronzu. Udaljenost Bora učinila je da naša ekipa bude skromna ali svi takmičari su dostojanstveno prestavljali svoj klub, grad i trenersku školu KK 014 iz koje godinama unazad izlaze veoma kvalitetni takmičari i šampioni“, kažu u ovom klubu,

Uprava kluba i trenerski tim: Marina Goloskoković, Milan Lepojević, Predrag Branković i Vladan Živanović, pozivaju sve zainteresovane devojčice i dečake koji žele da treniraju karate da to učine sa nama. Utorak i petak fiskulturna sala Gimnazije od 20 časova.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.