Rehabilitacija Ulice Vlade Danilovića-Uklonite automobile

Od četvrtka, 26.oktobra 2023. godine, počinju radovi na rehabilitaciji Ulice Vlade Danilovića, u delu od raskrsnice sa Železničkom ulicom do raskrsnice sa Ulicom Doktora Pantića. Radovi obuhvataju rehabilitaciju saobraćajnice i trotoara.

Planirani period izvođenja radova je od 26.10 – 11.11.2023. godine. Mole se građani da ne parkiraju vozila u tom delu ulice, kako bi radovi mogli nesmetamo da se odvijaju. Ulica će biti zatvorena za saobraćaj za vreme radova.

Izvođač radova je PZP Valjevo.

Grad Valjevo

 

8 comments on “Rehabilitacija Ulice Vlade Danilovića-Uklonite automobile

  1. XYZ

    DA LI NEKO U OVOJ KASABI ZNA ZA ULICU KOJA SE ZOVE lJUBOSTINJSKA?Strogi centar grada, od ekonomske škole pored Elbija, odnosno stare štamparije pa do Sinđelićeve….katastrofalno stanje! Rupe su kao krateri, trotoar(takođe bez asvalta, nasut šoderom) je prepun parkiranih automobila, trava nepokošena, nema kontejnera, đubre na sve strane, nema uličnog osvetljenja…Pešaci, a i deca u opasnosti da li će ih kamenje koje izleće ispod točkova udariti u glavu.Sve okolne ulice i sokaci asvaltirani, SAMO LJUBOSTINJSKA NIJE.Čak ni krateri nisu zakrpljeni.Zašto imamo utisak da nas neko namerno zaobilazi?

    Reply
  2. VEKA

    JAKO BITNA ULICA I PROMETNA,TREBALA JE REKONSTRUKCIJA ,ODLICNO DONETA ODLUKA!
    OBZIROM DA GRAD OBACA PAZNJU NA INFRASTRUKTURU ,DA SE RADI A I URADJENO JE MNOGO, VERUJEM DA CE I OSTALE ULICE KOJE SU KRITICNE BITI REKONSTRUISANE!

    Reply
    1. MIKA

      Veko, nadam se da je i vas sokak u selendri iz koje pisete botovske komentare asfaltiran posto očigledno se razumete i u prioritetnost sanacije ulicne mreze

      Reply
  3. Zoki

    Lepo je što se sredjuje i ova ulica, zaista je potrebno. Razumem da se ne može sve odjednom uraditi ali ovako jedno po jedno i biće sve završeno, bitno je da je u kontinuitetu.

    Reply
  4. Sima

    Od svih ulica u ovom gradu, ova ulica jos najbolje izgleda. Zaista ne videh nijednu rupu! Ne znam zasto to sada rade, kada uskoro pocinju radovi na izgradnji nove benzinske pumpe u blizini, pa ce i ovu ulicu da preoru bageri i kamioni.

    Reply
  5. Dragce

    Al radi nacelnik opstine. Pravi covek na pravom mestu za kombinacije i šeme. xaxaxaxaxa Pa dokle vise ???

    Reply

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.