DS Mionica: Da sačuvamo Mionicu!

Mioničke demokrate u saopštenju za javnost  upozoravaju  da je haos u lokalnoj upravi opštine Mionica došao na naplatu meštanima. Saopštenje Opštinskog odbora Demokratske stranke Mionica prenosimo u celosti:

„ Pre par dana bili smo svedoci u selu Robaje da je iz vodovodne cevi izvučena uginula životinja u stanju raspada, što je ogromna opasnost po javno zdravlje. Izražavamo bojazan da o ovome i drugim krucijalnim stvarima na području naše opštine nema ko da brine. Nakon objava na društvrnim mrežama, da se netrpeljivost među čelnicima vladajuće stranke usijala do fizičkih obračuna i sve češćih vesti iz Mionice, koje pune crnu hroniku, o rasulu svedoče i sledeće informacije: načelnica opštinske uprave podnela je ostavku, takođe i direktor Javnog komunalnog preduzeća. Dao je otkaz. Odlično. Vrlo je neodgovorno i opasno i to što je, prema našim informacijama, zaposleniz iz ovdašnjeg vodovoda,  zadužen za kontrolu vode, na godišnjem odmoru, a niko drugi nije angažovan da ga zamenjuje. Rizik po zdravlje ljudi abnormalan! Ali, očigledno nikoga nije briga!

Izražavamo bojazan da će posledice javašluka i rasula, nastale kulminacijom netrpeljivosti unutar vladajućih redova, meštane nadalje koštati još više. Naše je ubeđenje da privid ikakvog upravljanja Mionicom traje samo  zahvaljujući zajedničkim koruptivnim interesima nekolicine čelnika. Mioničane to košta dostojanstvenog i bezbednog života, dostojnog čoveka.

Demokratska stranka poziva građane Mionice da zajedno pružimo otpor, da se suprotstavimo daljem razaranju naše Opštine i sačuvamo je zaista za svu našu decu.

OO Demokratske stranke Mionica“

6 comments on “DS Mionica: Da sačuvamo Mionicu!

  1. Dragan

    opozicija unosi paniku i prica o nekom raskolu u stranci i o crnoj hronici. a istina je da je boban presednik i dalje nasmejan i da je svaku dan na terenu gde se slika s gradjanima. a te crne hronike i paljenja automobila i sukobi nisu dokazani i vec se sve smirilo i to nikog neinteresuje

    Reply
  2. Logika

    Pronađena uginula životinja u vodovodnoj cevi?! U kakvom je stanju taj vodovod kada je moguće tako nešto?

    Reply
  3. Todor

    Po stanju u banji Vrujci verujem da ima istine što se piše.
    direktor komunalnog je još letos trebao da da ostavku naplaćuju nam smeće najskuple u zemlji a zatrpani smećem ne pokošene javne površine..sramota od gostiju koji dolaze a mi vikedaši služimo samo da plaćamo račune i poreze a nijedan dinar se ne vrati u banju.

    Reply
  4. Istina

    Све је тачно, али није проблем само Мионица него и цела Србија.
    Цела Србија је у муљу, затрпана смећем, опкољена загађењима… Институције не раде свој посао. Хаос на сваком кораку. Све је попуцало по шавовима и све се распада. Тотална анархија јер се Вучић уморио и изгубио контролу над сарадницима… Стремимо убрзо физичким обрачуним између себе јер нико не спроводи правила, ред, законе… Долази време јачег! Страшно.
    омладино пакујте кофере, живот је један и треба га проживети, а не преживљавати.

    Reply

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.