Dr Vladimir Pantelić novi vd direktora ZC

Novi vd direktor Zdravstvenog centra je Dr Vladimir Pantelić, hirurg, dosadašnji v.d. zamenika direktora valjevske zdravstvene ustanove.

Vladiir Pantelić /fejsbuk

Dr Vladimir Pantelić na mestu direktora rešenjem Vlade Srbije zamenio je dr Mariju Krstivojević.

Dr Vladimir Pantelić, rođen je 26.10.1980. godine u Pričeviću, kod Valjeva, gde je završio Osnovnu školu „Ilija Birčanin“. Dalje readovno školovanje nastavio je u Valjevu, gde je upisao srednju medicinsku školu “Dr Miša Pantić“ – opšti smer. Po završetku srednje škole, 1999. godine upisuje Medicinski fakultet Univerziteta u Кragujevcu, gde je diplomirao 2007. godine, stekavši zvanje doktora medicine. Pripravnički staž je obavlio u ZC Valjevo, najpre kao klinički lekar u Službi za hitnu medicinsku pomoć, a potom kao lekar u Službi opšte hirurgije. Dalje stručno usavršavanje nastavio je 2012. godine, upisavši doktorske akademske studije iz kliničke i eksperimentalne hirurgije, a 2014. godine polaže usmeni ispit. Vladimir je 2015. godine položio specijalistički ispit iz Opšte hirurgije na Medicinskom fakultetu Univerziteta u Beogradu, čime je stekao zvanje specijaliste iz oblasti „Opšte hirurgije“. Ministarstvo zdravlja Republike Srbije, po zahtevu Opšte bolnice Valjevo, septembra 2018. godine donelo je odluku kojom je Vladimir upućen na užu subspecijalizaciju iz oblasti endokrine hirurgije, a usmeni ispit je položio februara 2020. godine u Centru za endokrinu hirurgiju КCS – Medicinskog fakulteta Univerziteta u Beogradu.Na osnovu naučnog i kliničkog doprinosa iz uže naučne oblasti kojom se bavi, postaje član Udruženja endokrinih hirurga Srbije. Član je i Hilandarskog lekarskog društva. Vladimir živi i radi u Valjevu, oženjen je  i otac je dvoje dece .

6 comments on “Dr Vladimir Pantelić novi vd direktora ZC

  1. Трубић

   Шта да се доведе у ред? Хоћеш да кажеш да у болници нешто није у реду?

   Reply
 1. Srecno Vlado

  Dobar covek i posvecen lekar, drago mi je sto je bas on postao direktor. Srecno u daljem radu.

  Reply
 2. Istina

  Момак,
  Шта ту има да се сређује, осим од темеља до крова…
  Немате довољан број хигијеничарки, а камо ли лекара и сестара…Већина лекара код нас кажу „Сад је у Божијим рукама“, „Немојте се вакцинисати“…Е сад видите где се налази наше здравство.

  Reply

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.