Vučević u Valjevu: Ne bojimo se izbora

Predsednik Srpske napedne stranke Miloš Vučević za svoj dolazak u Valjevo kaže da nije bio u cilju predizborne kampanje, ali da od izbora SNS nikada nije bežala. Po njegovom mišljenju zarad vlasti mogući su i dogovori opozicionih grupacija koje su potpuno suprotne jedne drugima. „Ponosan sam što smo mi na sredini i što nam je samo Srbija u srcu“, rekao je Vučević.

Predsednik Srpske napredne stranke Miloš Vučević boravio je  u Valjevu, gde je zajedno sa predsednikom Izvršnog odbora SNS Darkom Glišićem, članom Predsedništva SNS i koordinatorom za Kolubarski i Mačvanski okrug Branislavom Malovićem i članom Predsedništva SNS i pomoćnikom koordinatora za Kolubarski i Mačvanski okrug Ivanom Nikolić, održao radni sastanak Okružnog odbora Kolubarskog okruga SNS.

„Nije početak izborne kampanje , ali očekujemo i izbornu kampanju. Realno su izbori pred nama i koliko sam razumeo opozicija traži izbore , da li će biti u decembru ili na proleće videćemo. Ovo jeste jedna mobilizacija stranke , obilazimo okruge, razgovaramo sa gradjanima o onom što je dobro , ali i onom što nije dobro , o planovima za budućnost. Gledamo da budemo kritični i samokritični , mi nismo uljuljkani i naravno da pozovemo sve ljude kojima je Srbija na prvom mestu , uz poštovanje svih drugih , poštujemo zapad, istok, ali Srbija nam je najvažnija i da čujemo mišljenje tih ljudi“, rekao je Vučević.

Po njegovom mišljenju nije podrška predsedniku Republike po tom pitanju samo dužina aplauza iako je prirodno i normalno da i na taj način bude pokazano  slaganje , ali to je pre svega rad na terenu, ispunjavanje zahteva i očekivanja gradjana . „Nekad su ti zahtevi i neralni , ali dostupnost narodu mora biti aksiom rada SNS. Zato obilazimo Srbiju i drago mi je da sam danas mogao da razgovaram sa ljudima iz KO , ali i Mačve i čujem njihovo mišljenje.U oktobru je 15 godina stranke , ali se mora govoriti i razmišljati  šta će se raditi narednih 15 godina . Moramo ostati dosledni politici naše stranke“, rekao je Vučević.

Vučević kaže i da Srbija nije isto što i pre dvadeset godina, da se to vidi i po standardu gradjana , ali i značajno boljoj infrastrukturi i velikim investicijama koje su realizovane prethodnih godina .

On tvrdi i da trenutno na političkoj sceni Srbije postoje i oni koji nisu političke stranke i za koje se ne zna čije ideje ili stavove propagiraju.

„Na izborima jasno imate stranke, imate imena i ljude koji se ne kriju . Mišljenja sam da politički stavovi treba da se iznose u parlamentu, na žalost postoje ljudi koji su dobili neke glasove gradjana i sada se ponašaju nedostojno istih tih glasova , ali na kraju će ocena gradjana biti jedino verodostojna. Imamo jedne za Rusiju, druge za Ameriku, treće za Ukrajinu, različitost je normalna pojava u demokratskim sistemima . Mi kada promenimo rukovodstvo ne menjamo karakter stranke i trudimo se da budemo podrška predsedniku Srbije u svim nastojanjima . Pa imali smo situaciju da je politička partija dobila glasove na paroli : „Ne sankcije Rusiji“, a onda njihov ministar , sad više nije , ali bio je , on je tražio sankcije . Onda su se oni njega odrekli, ali glasovi su dobijeni na tom stavu. Imamo onda tvrdu nacionalnu priču pa su hteli da idu sa Marinikom Tepić koja je predlagala Rezoluciju o genocidu u Srebrenici. Znate kada dodju na polje matematike gde se pravi računica  za osvajanje vlasti, svi će se ujediniti i oni što su za Ameriku i za Rusiju i oni što bi da su sutra u Prizrenu, ali da to prvo neko drugi za njih osvoji.  E zato su  to lažne politike, one su kratkoročne imaju samo jedan cilj, vlast , ne Srbiju, ne budućnost“, rekao je Vučević, naglasivši da se SNS ne boji izbora.

6 comments on “Vučević u Valjevu: Ne bojimo se izbora

  1. Drug Crni

    Botovi spavate,gde su pozitivni komentari na ovu temu.Plate su sto posto veće sada nego pre,cene su trista posto sada veće nego pre.

    Reply
  2. Zavisni medij

    Naravno da se ne boji izbora, zato je predsednik već dve godine u kampanji i obraća se javnosti sedam dana nedeljno po dva sata a između toga u medijima se prepričava šta je rekao.

    Reply
  3. Istina

    Kada iz budzeta uzimate novca koliko vam treba za stranacke promocije,placanje botova,organizovane autobusima mitinge,dnevnice,hranu istih.Kada ste na TVu 24h dnevno,kada su sve novine,svi mediji vasi,kada se za opoziciju bez prava na odbranu iznose lazi,izmisljotine…cega da se plasite,valjda bi trebalo da se stidite.

    Reply

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.