Uradjene još dve ulice u Brdjanima

Septembarsko lepo vreme pogoduje nastavku radova predvidjenim za ovu godinu . Kroz investiciono održavanje asfaltirane još dve ulice u Brdjanima.

Kroz investiciono održavanje puteva i ulica na teritoriji grada Valjeva, asfaltirane su  Ulice 17. puka i generala Vladimira Cukavca  u Mesnoj zajednici Brđani, u dužini od 163 metra i 102 m.  Izvođač radova je PZP Valjevo.

„Za sada radovi teku kako je i predvidjeno i nadamo se da će lepo vreme ove jeseni omogućiti da završimo sve što je planirano za ovu godinu . Vodili smo računa da u svakoj Mesnoj zajednici izadjemo u susret zahtevima gradjana“, rekao je  načelnik Odeljenja za građevinsko zemljište i infrastrukturu Branko Vuković prilikom obilaska radova .

13 comments on “Uradjene još dve ulice u Brdjanima

  1. Bravo

    Svaka cast. U Brdjanima se radi pun gas poslednje 2-3 godine i zaista se to vidi, nadam se da ce se takva praksa samo nastaviti.

    Reply
    1. Dragan

      ja dugo nisam bio u brdjanima i kad sam skoro otisao umalo sam se izgubio. pitam ljude jel moguce da se toliko stvari promenilo oni kazu da se mnogo radi i da taj deo grada vise nemoze da se prepozna. preporucujem svakom da ode u brdjane i uveri se koliko smo uradili samo da pazi da se ne izgubi

      Reply
  2. Bas tako

    Svaka čast, poslednjih godina se u brdjanima bas radi. Za 2 godine uspeli ste da prevučete cak do 300 metara ulica i izrovite 3 kilometara vodovodnih cevi koje svakodnevno pucaju

    Reply
    1. Vidi se

      Brace Nedic imaju skoro 2 km, Djerdapska preko 2 km, Podgorska, ove bocne ulice tim ulicama? Mozes samo da pises ovde u prazno, te gluposti lod naroda vise ne prolaze, vidi narod ocima.

      Reply
  3. Zoka

    Generalno se na teritoriji celog Valjeva radi već mesecima unazad i to je dobro. Znam da ne može sve odjednom, što se godinama nije radilo, ali jedno po jedno i malo po malo pa će dosta toga biti završeno.

    Reply
  4. Stoja

    Jednom i mi Brđanci da dođemo na red da dobijemo nov asfalt. Samo tako nastavite nećemo se buniti.

    Reply
  5. AK89

    U poslednje vreme što se tiče radova Brđani su baš u hajlajtu, dosta toga se ispravilo i popravilo, i samo neka tako nastave, to što nije centar grada ne znači da treba biti zapostavljeno-svaka čast!

    Reply
  6. MILOS

    Sve sto je planirano i receno,je i ispunjeno!
    Pohvale za odeljenje infrastrukture neka samo tako nastave!

    Reply
  7. NINA

    SVI SMO SVEDOCI DA SE RADI ,URADJENO JE DOSTA PUTEVA I TEK CE SE RADITI. SVE POHVALE ZA GRADONACELNIKA I LJUDE KOJI SU TU ZA SVOJE GRADJANE! BRAVO

    Reply
  8. Dule

    Ne može da se kaže da nije primetno da se u Brđanima radi više nego ranije. Ako dobro pamtim, osim ovih i verovatno nekih drugih, odrađene su i Knez Miloševa i ulica Braće Nedić, a one su žile kucavice Brđana. Još samo da se ostvari želja i namera Gojkovića, pa da se rekonstruiše i Radnička ulica, i to će biti velika stvar. Samo neka se radi, građani zaslužuju da žive u infrastrukturno uređenom gradu.

    Reply
  9. Tu negde u Doktora Pitovića

    Dok je pripremana za asfaltiranje gore navedena ulica, cev od vode je pucala na 6 različitih mesta, nikom nije palo na pamet da razmisli (misli se na Gradsku upravu i Vodovod Valjevo) kad je već ulica raskopana da se stavi nova cev za vodu…elem, prvi dan nakon asflatiranja, stara cev je ponovo pukla – 03.08.2023., tako je da novi asfalt bio spreman za rekonstrukciju, rekonstrukcija je delimično završena, cev je zamenjena a asfalt čeka bolja vremena…za svaku pohvalu…inače predlog je bio i da građani plate zamenu cevu, predlog odbačen verovatno kao sumanut…inače dragi sugrađani, vi, koji niste bili dugo u MZ Brđani, ulica Doktora Pitovića se nalazi kod bivše OŠ Milovan Glišić a budućih vrtića, da se ne izgubite.

    Reply
  10. Анонимни

    A šta je sa ulicom Petra Molera, pola urađeno, a druga polovina već 3 meseca raskopana i ništa se ne radi?

    Reply

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.