Hisense Europe donira moderan ultrazvučni aparat Zdravstvenom centru Valjevo

Grupa Hisense Europe, uoči otvaranja nove fabrike Gorenje Valjevo 3, donirala je moderan ultrazvučni aparat, kolor dopler ultrazvučnog dijagnostičkog sistema HD60, Zdravstvenom centru Valjevo. Svečanom uručenju aparata prisustvovali su Vladimir Milosavljević, direktor fabrike Gorenje Valjevo i dr Vladimir Pantelić, v.d. zamenika direktora Zdravstvenog centra Valjevo.

Ova važna donacija vrednosti od skoro 3 miliona dinara naprednog ultrazvučnog aparata ima za cilj unapređenje zdravstvene nege u Valjevu i Kolubarskom okrugu. Aparat će biti korišćen na odeljenju Službe za prijem i zbrinjavanje urgentnih stanja sa dnevnom bolnicom za obzervaciju u Zdravstvenom centru Valjevo za različite oblasti hitne medicine, uključujući ginekologiju, radiologiju, kardiologiju i druge. Proizveden od strane Hisense Medical, ovaj ultrazvuk u sebi sadrži najnovije generacije softvera sa naprednim i jedinstvenim dijagnostičkim rešenjima, pružajući preciznost i pouzdanost u medicinskim procenama.

„Ova donacija je simbol naše posvećenosti unapređenju zajednice u kojoj živimo i radimo i koju svojim kontinuiranim aktivnostima podržavamo već 17 godina”, rekao je Vladimir Milosavljević, direktor Hisensove fabrike Gorenje Valjevo nakon uručenja aparata.

“Izuzetno smo zahvalni na ovoj donaciji jer je zaista od neprocenjive važnosti za Zdravstveni centar Valjevo, i doprineće dijagnostici i lečenju pacijenata iz različitih medicinskih oblasti. Centar funkcioniše po svim standardima moderne medicinske prakse i trenutno pruža širok spektar usluga stanovnicima Valjeva i Kolubarskog okruga kojih ima oko 200.000”, izjavio je dr Vladimir Pantelić, v.d. zamenika direktora Zdravstvenog centra Valjevo.

3 comments on “Hisense Europe donira moderan ultrazvučni aparat Zdravstvenom centru Valjevo

 1. Dragan

  bravo za gorenje koje je doniralo aparat jer je i nnima.u interesu da gradjani budu zdravi da mogu da rade a ne da se razvlace po bolovanjima. cestitke i za zamenika direktora koji se jako obradovao aparatu sto se vidi i na slici

  Reply
  1. Valjevac

   Dobro se ti zabavljaš Dragane po portalu, razmisli malo dalje ovo nije više zezanje i šegačenje šta tvoji partiji rade sa Srbijom.

   Reply
 2. Rade

  BOLJE da povećaju plate i daju humanije uslove rada za radnike na linijama,osim ovih JEFTINIH reklama za narod,a šteta od ovih kolonizatora je ogromna po sve nas !

  Reply

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.