Počeo MMF:Spoj muzike, avanture, kulture i nauke na 1000m nadmorske visine

Mountain Music Festkoji se osmi put po redu održava na ski stazi na Divčibarama, počeo je juče i trajaće do nedelje, 13. avgusta. Odlukom Skupštine grada MMF je manifesatcija koja je uvrštena u red manifestacija od značaja za grad Valjevo.

 Već prvog dana festivala nastupilo je više izvodjača: Dolores, Bjesovi, Rundek & Ekipa, DJ MKDSL .

 Festivalske kapije se u subotu, 12. avgusta, otvaraju u 12.00, od kada posetioce svih uzrasta očekuje bogat program – za najmlađe su organizovane kreativne radionice, avanturistički i edukativni sadržaji, dok će nešto stariji ljubitelji aktivnosti u prirodi moći da uživaju u panoramskoj vožnji žičarom, ali i radionicama plesa, joge, edukativnim radionicama o ekologiji i biodiverzitetu Divčibara i brojnim drugim aktivnostima.

Za muzički program i dobru zabavu drugog dana na Glavnoj bini biće zaduženi KKN, Zoster, Goblini, Rambo Amadeus i Prti Bee Gee, dok će na šumskom Vinyl stejdžu ploče vrteti momci iz White City Soul-a, Dirty Hairy, DJ Chivare i Đorđije Stajkić. Najmlađa bina, Breza stage, 12. avgusta će ugostiti Milovana i prijatelje, Funkier Project, Nevenu Jeremić i Lutona&Šćepine vragolije.

Trećeg, poslednjeg dana festivala posetioci će moći da se opuste uz jugoslovenske hitove i Peđu Radovićadok će osmo izdanje Mountain Music Festa zatvoriti DJ Velle.   

Podsećamo MMF-ovce koji nisu stigli da obezbede smeštaj na vreme, da imaju mogućnost da potpuno besplatno kampuju u neposrednoj blizini samog festivala.

Karte se mogu kupiti na ulazu na festival, a ulaz za decu do 10 godina je besplatan.

 

1 comment on “Počeo MMF:Spoj muzike, avanture, kulture i nauke na 1000m nadmorske visine

  1. Dragan

    pola ovih izvodjaca su za opoziciju a mi iz budzeta dali pare organizatorima. sramota velika

    Reply

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.