Dodeljena priznanja najboljim valjevskim djacima

Gradonačelnik Lazar Gojković zajedno sa predstavnicima grada,  najboljim djacima Valjeva dodelio diplome i poklone za postignute rezultate. Priznanja od grada dobilo je 126 učenika što djaka generacije što nosilaca Vukove diplome.

Na Gradskom trgu simbolično na  Medjunarodni dan mladih, gradonačelnik Valjeva Lazar Gojković priredio je prijem za najbolje valjevske djake. Ove godine nagrade u iznosu 20 000 dinara za osnovce i 30 000 dinara za srednjoškolce dobila su 22 djaka generacije školske 2021/2022. Njima se ova nagrada dodeljuje u okviru nagrade grada Valjeva, kojom se povodom Dana grada Valjeva – 20. marta, nagrađuju   najbolji đaci Valjeva za prošlu školsku godinu. Valjevski Vukovci od grada su na poklon dobili pametne satove .

„Čestitam Vam svima na postignutim rezultatima , danas nagradjujemo i djake generacije i Vukovce . Diplomama i novčanim iznosom danas nagradjujemo đake generacije prošle školske godine. Prošle godine bile su medju nagradama i karte za besplatan ulaz na bazen, ove godine ulaz na bazen je besplatan za sve djake Valjeva.  Vukovci, nadam se da će vam se svideti pokloni, koji su u duhu vremena i da će vas pogled na njih svakodnevno podsećati na vaš uspeh koji ste do sada ostvarili. Nadam se  i da će vam ovo biti podstrek da nastavite da vredno radite i u budućnosti. Još jednom vam čestitam od srca i budite sigurni da smo svi mi, kao vaši sugrađani ponosni na sve ono što ste uradili u dosadašnjem školovanju“, poručio je gradonačelnik Valjeva.

Prijemu za najbolje valjevske djake prisustvovali su i načelnica ŠU Zorica Jocić, predsednica i zamenik predsednice Skupštine grada Snežana Rakić i Viktor Mićić.

6 comments on “Dodeljena priznanja najboljim valjevskim djacima

  1. Dragan

    sjajno. nadam se da ce ova deca da se ugledaju na gradonacelnika lazara i viktora micica koji su zahvaljujuci svom trudu postigli velike uspehe u profesionalnom zivotu

    Reply
  2. Valjevac

    Kakav je djek bio Gojković, kakve je škole završio. Bedno deluje ova gluma „autoriteta“ zaselih u fotelje.

    Reply
  3. Vojislav

    Prošle godine Vukovcima besplatan ulaz na bazen; ove godine svim đacima, a Vukovcima i pametni satovi.
    Znači. dogodine besplatni pametni satovi za sve đake?!

    Reply
  4. Kreda

    tesko biti najbolji djak u vremenima najgore škole, to jest onoga sto je od nje ostalo…

    Reply
  5. Dokle vise

    Koliko su dosadni ovi sto na svaku vest iskaljuju svoju mrznju, ocaj i pokazuju nista drugo do da su sami nesrecnici?

    Reply
    1. Mika

      Nesreća je da Valjevo ima nedovoljno obrazovnog čoveka koji prima nadatenu decu a sam je bez tog nivoa znanja.

      Reply

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.