Takmičarke rvačkog kluba “Mladost” na međunarodnom kampu u Kanjiži

U organizaciji Rvačkog Saveza Srbije na vojvođanskoj rvačkoj akademiji održavaju se pripreme ženskih rvačkih reprezentacija Srbije i Mađarske. Učešće su uzele i takmičarke valjevskog RK “Mladost” Jana Vučićević i Anastasija Simanić, koje su u toku prolećnog dela sezone bile zapažene na domaćim takmičenjima.

“U vrhunskim uslovima koje Akademija pruža, naše devojke dobile su šansu da treniraju sa najboljima. Žensko rvanje je u velikoj ekspanziji u Srbiji, gotovo u svim uzrasnim kategorijama ženska reprezentacija je na međunarodnom nivou donela medalju. Ako poredimo sa nekim prethodnim vremenima ovo je bilo nedostižno. Sistemsko ulaganje saveza se vremenom isplaćuje u medaljama”, kažu u RK “Mladost”.

“Ono što je cilj rvačkog kluba sa Kolubare je da pre svega medaljama naše dve takmičarke proširi bazu na trenigu a kasnije se nadamo i hvatanju priključka sa najboljim timovima u ženskom rvanju kao što je Crvena Zvezda. Veliku zahvalnost dugujemo direktoru akademije Zoltanu Balintu koji brine o našim takmičarima koji su često gosti, a među njima i stalno nastanjenih, na akademiji i kojima omogućava vrhunske uslove za trening”, navode u valjevskom rvačkom klubu.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.