Radionica o primeni elektronskih faktura i digitalizaciji poslovanja

Privredna komora Srbije – Regionalna privredna komora Kolubarskog i Mačvanskog upravnog okruga u saradnji sa partnerskom kompanijom “DOCLOOP” doo Beograd, organizovala je radionicu za privredu i računovodstvene agencije na temu primene elektronskih faktura u praksi i digitalizacije poslovanja.

Realizovana radionica predstavlja nastavak saradnje Regionalne privredne komore Kolubarskog i Mačvanskog upravnog okruga i kompanije “Docloop”, sa kojom su prethodne godine održane važne obuke u kontekstu pripreme poslovnih subjekata za implementaciju elektronskog fakturisanja, koje je startovalo od januara ove godine.

Predstavnik kompanije “Docloop”, Bojan Brajović, govorio je o tri ključna segmenta – elektronsko fakturisanje i posredovanje između kompanija i sistema elektronskih faktura (SEF), upravljanje dokumentacijom kroz servis „Moj DMS (Document Management System)“ i zeleno poslovanje. U okviru radionice predstavljena su dosadašnja iskustva i analizirana je aktuelna situaciju na tržištu, statistički podaci, pozitivni primeri, problemi, saveti i ostalo…

Kao jedan od benefita radionice, kompanija “Docloop” dala je zanimljivu ponudu za uspostavljanje poslovne saradnje firmama na regionalnom području koji obuhvataju finansijske popuste, ali i druge oblike pogodnosti.

1 comment on “Radionica o primeni elektronskih faktura i digitalizaciji poslovanja

  1. Predrag Savić

    Na našu nesreću, aplikacija E fakture je jedna od najgorih kojom nas je usrećio Mali ministar. Dok ovo pišem, već puna 24 sata dobijam poruku „Sistem E faktura TRENUTNO je nedostupan“. Ako nadjem nekog zaludnog, zamoliću ga da izbroji koliko puta je krpljeno i menjano Tehničko uputstvo za rad ove aplikacije u poslednjih godinu dana. Biser je neformatirana pacerska Excell tabela sa PIB-ovima firmi koje se nalaze u sistemu E faktura. Potpuno beskorisna, jer uz PIB nema nikakve druge informacije, čak ni imena firme…Da je Mali ministar, jedan od totalnih idiota iz Savamale, taze slovački doktor, iole odgovoran čovek do do sada bi već podneo ostavku!

    Reply

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.