Novi objekat „Europroma“ počeo sa radom u Krupnju

Novi objekat valjevske kompanije „Europrom“ počeo je sa radom u Krupnju. Reč je o modernom maloprodajnom objektu na 300 kvadrata, koji je po dobroj tradiciji „Europroma“ da zapošljava lokalno stanovništvo, uposlio 14 meštana Krupnja i okoline.

Kako je objasnila direktorka margetinga „Europroma“ Bojana Perić, otvaranjem objekta u Krupnju nastavlja se „ljubičasta priča“ u ovom delu zapadne Srbije, s obzirom da već godinama postoje objekti u Osečini, Zavlaci i Loznici.

„Jako je bitno da meštani ovog kraja znaju da u Krupanj nije došao stranac i neko nepoznat. Deo Krupnja je postala domaća trgovina, koja je prvom mestu poštuje čoveka, svoje zaposlene i kupce, trgovina koja postoji već 33 godine na tržištu u devet opština zapadne Srbije kroz preko 45 maloprodajnih objekata, sve zahvaljujući velikom i jakom kolektivu koji u ovom trenutku čini više od 700 zaposlenih“, istakla je ona.

Objekte „Europroma“ na dnevnom niovu posrti blizu 30.000 ljudi, što to najbolje pokazuje razvijenost kompanije i poverenje koje joj pružaju kupci.

„Što se tiče asortimana, pored standardne ponude prehrane i neprehrane, poseban akcenat u novom objektu u Krupnju se stavlja na sveži deo asortimana, na pekaru mesaru i pijacu sa svežim voćem i povrćem, kao i uslugu besplatnog pečenja roštilja. Cenovna politika je takva da su u svim objektima cene na istom nivou, u svakom mestu, u gradu ili na selu. To je, po nama, definicija jednog dobrog komšije“, istakla je Bojana Perić.

Uz zahvalnost meštanima Krupnja na lepoj, komšijskoj dobrodošlici, ona je najavila da će do kraja avgusta od svakog računa kupovine obavljene u novom objektu, „Europrom“ izdvojiti po 1 dinar i celokupan krajnji iznos donirati Osnovnoj školi u Krupnju.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.