Dva sata odlične energije

Bivša „Ministarka“, kantautorka i pevačica Edita Aradinović napravila je u četvrtak sjajnu atmosferu i oduševila sve posetioce Sportsko-rekreativnog centra „Petnica“ na koncertu koji je organizovala Ustanova za fizičku kulturu „Valis“. Preko 500 Valjevaca, pretežno mlađe populacije, pevalo je u glas sa popularnom pop-folk pevačicom poznate hitove, kako njene tako i njenih kolega.

Nastup je trajao puna dva sata, energija ove mlade pevačice nije jenjavala, a dobra atmosfera u publici  bili su dovoljan motiv da se u UFK „Valis“ nastavi razmišljati u ovom pravcu. Kako nam je potvrdio direktor ove ustanove Željko Ostojić, ideja je da se ovakvi programi nastave i ubuduće.

„Reakcije publike nam govore da je ovo bio pun pogodak. Mladi vole ovakve sadržaje i to nam je nedostajalo. Već smo u pregovorima da u narednom periodu dovedemo i druge izvođače, potrudićemo se da i drugi muzički pravci budu obuhvaćeni i da zadovoljimo razne ukuse naših sugrađana. Još jedna od ideja je i da u saradnji sa Centrom za kulturu Valjevo organizujemo u našem kompleksu u pozorišni program, da unesemo potpuno nove sadržaje u lep ambijent sportsko-rekreativnog centra. Do kraja ove sezone, pored redovnih aktivnosti i rada ustanove, imaćemo još noćnih kupanja, ukoliko nam to vremenske prilike dozvole“, najavio je Ostojić.

4 comments on “Dva sata odlične energije

  1. Valjevac

    Čije pare trošite? Pa na svadbi dodje više ljudi nego na Vaše provinciske zabave.

    Reply
  2. Dragan

    predivno. dobro je da se dovode muzicari na koje nasa deca trebaju da se ugledaju

    Reply
  3. Španci zvani Dragan

    Gde ovo uvrstiti u kulturu subkulturu kojtrakulturu ili dekadentnu kulturu.

    Reply
  4. Vanja

    Svaka cast ali doticni menadzer se poprilicno lepo ugradjuje u cenu svakog izvidjaca … Dzabe se perete pred narodom kad uskoro letite !! Mrze vas apsolutno svi !! Usli ste u stranku praznih dzelova sad vam samo vozni par kosta po vise desetina hiljada evra po vozilu … Treba da vas je sramota sto se na takav nacin bogatite preko ovog jadnog i napacenog naroda. Oteto prokleto bilo i bice … Ukapiracete … Polako !!

    Reply

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.