Asfaltirana deonica puta u Mesnoj zajednici Donji Taor

U Mesnoj zajednici Donji Taor, asfaltirana je deonica puta Povlenska kosa – Donji Taor, u dužini od 800 metara. Izvođač radova je „Šumadijaput“.

Kako je istakao rukovodilac Odeljenja za građevinsko zemljište i infrastrukturu Branko Vuković, jedan deo puta u dužini od 2.3 km nije asfaltiran, kako bi se infrastrukturno povezao sa državnim putem.

„U narednom periodu ćemo ulagati infrastrukturno u ovu mesnu zajednicu jer ima turistički potencijal, tu se nalaze i Taorska vrela. Meštani su se organizovali i sagradili Crkvu, a Odeljenje za građevinsko zemljište i infrastrukturu je postavilo dve parkovske pečurke u porti Crkve, kako bi meštani imali gde da sednu i uživaju u novoizgrađenom kompleksu”, poručio je rukovodilac Odeljenja za građevinsko zemljište i infrastrukturu Branko Vuković.

Osim ovih radova, u petak je završeno i asfaltiranje raskrsnice skretanja državnog puta IIA-170 ka Ulici Milovana Glišića (kod kafane „RR“), na vrhu Tešnjara. Izvođač radova je Preduzeće za puteve Valjevo.

2 comments on “Asfaltirana deonica puta u Mesnoj zajednici Donji Taor

  1. Dragan

    odlicno. vrlo je vazno izgraditi puteve na nepristupacnim terenima kako bi se olaksao posao ljudima koji vrse istrazivanja za nove rudnike koje otvaramo

    Reply
  2. Istina

    Šta je 800m puta u odnosu na 35km koje treba preći da bi došli do Donjeg Taora. Skoro da i nema asfalta do Mravinjaca, a dalje makadama sa rupama koje se retko viđaju na tako širokoj deonici puta od Mravinjaca do Povlenske Kose. Nekoliko puta su ga razmeravali i kretali da asfaltiraju i ništa… Istina je da to nije u domnu lokalne samouprave, nego Republike.
    Elem, radovati se u 21. veku 800m asfalta to je tuga i poniženje. Zato rbija nestaje, gasi se.
    A raskrsnica na Jadru, pa zar nije niko mogao da projektuje kružni tok i onako nema ko da tamo postavi vertikalnu saobraćajnu signalizaciju kako treba…Asfalt je tamo bio sasvim u redu, osim jedne manje rupe koja je bila godinu dana.

    Reply

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.