Radovi u tri Mesne zajednice

Počeli su radovi na montaži  ograde u parku Pećina,  investicionom održavanju  spomen obeležja kod Tržnice na Petom puku i izgradnji interne saobraćajnice u Zbratimljenim gradovima.

Trenutno je u toku izvodjenje radova na postavljanju ograde u parku Pećina  pored magistralnog puta za Loznicu. Načelnik odeljenje za onfrastrukturu Branko Vuković kaže da se ograda postavlja iz razloga bezbednosti  najmlađih sugrađana koji svakodnevno provode vreme u tom prostoru koji je predviđen za igru. Izvođači radova su VA Gradnja, Trgometaling i SZR „Toške“. Vrednost radova je 3 miliona dinara sa pdv-om.

Isti izvodjači trenutno su angažovani i na poslovima parternog uredjenja spomen obeležja na Petom puku, gde će do kraja nedelje, kako se najavljuje  biti urađen i asfalt.

Istovremeno u toku su radovi na rehabilitaciji interne saobraćajnice u Naselju Zbratimljeni gradovi. „Jako je bitno zbog svih meštana u ovoj MZ da prostor koji svakodnevno koriste bude uređen i u narednom periodu ćemo raditi na tome da u naseljima gde ima ovakvih problema iste blagovremeno  rešavamo “, rekao je Vuković, obilazeći radove u Naselju Zbratimljenih gradovi.

U okviru pomenutih radova, trebalo bi da bude uredjen i prostor do kapije vrtića „Naša Radost“, koji svakodnevno koriste roditelji koji dovode decu u ovo obdanište. „

4 comments on “Radovi u tri Mesne zajednice

  1. Pera

    Staroj ogradi oko dečjeg igrališta na Pećini ništa nije falilo !!!

    Ovo se nabacuju poslovi nekom njihovom ! Valjaće tu još neki 🙂

    Reply
    1. Dragan

      nije joj falilo nista ali bila je stara i hteli smo novu da stavimo i sta tu ima lose. normalno je da ograda kosta jer niko nam nista nece pokloniti

      Reply
  2. Istina

    Метална ограда се не уклапа у амбијент парка. Ограда је морала да буде неки тип, али дрвене ограде…
    Где свакодневно најмлађи, а и најстарији иду у тоалет на пећини.
    Отворите тоалет, пустите га у употребу…

    Reply

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.