Investiciono održavanje -MZ Popare i Babina Luka

U okviru investicionog održavanja ulica, asfaltirane su ulice u MZ Popare (Poparsko groblje) u dužini od 165 metara i MZ Krušik, u dužini od 470 metara.

Izvođač radova je „Autotransport“, a radove je izvelo  Preduzeće za puteve Valjevo.

Kroz investiciono održavanje puteva  izvedeni su radovi i na  asfaltiranju puta u Babinoj Luci, u dužini od 1000 metara.

Izvođač radova je „Šumadijaput“.

Grad Valjevo

7 comments on “Investiciono održavanje -MZ Popare i Babina Luka

  1. Stojko

    Radi se pun gas! Vise, nego ranije i moram priznati da mi se najvise svidja sto se to poslednjih godinu-dve radi ravnomerno i malo u svakoj MZ. To je ranije bilo drugacije, sad je zaista korektno i moje sve pohvale i za nacin na koji planirate radove. Ima dosta problema, ali se dosta i resava i dosta se radi, a to treba i pohvaliti.

    Reply
    1. Stanoje

      Tako je Stojko , u Poparama posebno samo se malo ne seċam šta se to uradilo u toj MZ u poslednjih 15 godina . Treba da te sramota što ovo pišeš ili prosto moraš jer ti je to neko rekao da ne kažem naredio . Bruka !

      Reply
  2. Istina

    Šta je sa kanalizacijom? Pola Valjeva nema kanalizaciju.
    Higijena je pola zdravlja!

    Reply
  3. Radojka

    Put do Poparskog groblja je u planu od 2000 godine. Mnogi ga koriste i vreme je bilo da se uradi. Meni ne smeta kad se nešto radi jer su to naše pare, ali mi smeta kada naprednjaci počnu da se hvale da je to urađeno zahvaljući njima, pa odmah dovlače“ lokalni pink“ i počnu da pametuju.

    Reply
  4. XXX

    Obrati te malo pažnju i na MZ NADA PURIĆ. Nekima u MZ se radi, gradi, asvaltiraju ulice a MZ NADA PURIĆ mora da čeka. Kažu po prioritetu. Pa znate, hajmo malo realno.

    Reply
  5. Mila

    Šta je sa ulicom,Hvarska,Pere Komirićanca..Ulice za uveliko rekonstrukciju.Što vodovodni cevi, kanalizacioni,trotoara,asvalta…koji smo mi građani većinski našim novcem izgradili.Možda ne znate gde su te ulice.To vam je u M.Z.“KRUŠIK“.Preko puta vojni kasarni,dubke.Po ovom vremenu ni sići ni popeti.Hvala unapred što će te ih uvrstiti u prioritete za rad.

    Reply

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.