Veliko slavlje na Petom Puku

U poslednjem kolu druge regionalne lige Srbije Zapad kadeti Radničkog savladali su ekipu Vrela sa 9-0 i plasirali se u Prvu ligu Srbije Zapad.

Golove za narandžasto plave postigli su Panić u 3, Tanasijević u 5 i 10, Vićentijević u 38, Simić u 40, Šujdović u 71, Milovanović u 82, Mišković u 83 i Milutinović u 85 minutu.

Radnički je nastupio u sastavu-  L.Krstić, Todorović, Panić,Marjanović, M.Krstić, Manojlović, Pavlović, Simić, Mišković, Tanasijević, Vićentijević, Ašković. U drugom polovremenu igrali su još-  Manojlović, Milutinović, Lazarević, Šujdović, Janković, Milovanović i Todorović.

Puleni Đorđa Petrovića Struje ostvarili su 18 pobeda i 2 poraza i osvojili 54 boda uz impozantnu gol razliku 138 postignutih i samo 14 primljenih golova  Pehar za osvojeno prvo mesto kapitenu Radničkog Aškoviću predao je predsednik Fudbalskog saveza Valjevo Vojkan Kokošar.

1 comment on “Veliko slavlje na Petom Puku

  1. Dragan

    bravo za radnicki. cim je euro litijum ulozio pare vide se rezultati. kad otvore rudnike ulagace mnogo vise pa mozda i mi imamo tim u drugoj ligi kao ub

    Reply

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.