Trinaest medalja na Tara Openu u Bajinoj Bašti

Takmičari Karate kluba 014 Valjevo, uspešno su nastupili na tradicionalnom karate turniru Tara Open, koji se odžava u Bajinoj Bašti u organizaciji karate kluba Omladinac iz Bajine Bašte. Na ovom turniru Karate klub 014 Valjevo nastupio je sa 14 takmičara u kategorijama kata i borbi.

Klub su ovaj put predstavljali uglavnom mlađi takmičari dok su najiskusniji zasluženo odmarali nakon veoma iscrpljujuće polu sezone. Kvalitet karate škole u Valjevu i predan rad uprave i trenerskog tima, demonstriran je od strane naših takmičara koji su osvojili 13 odličja i to 4 zlatna: Iva Krsmanović, Anđela Mitrović, Đorđe Mitrović i Sara nešić. 3 srebra: Uroš Divnić, Lana Pavlović i Bogdan Pavlović i 6 bronzi: Dina Drinčević, ognjen Drinčević, Iva Filipović, Marija Marković, Anja Nikolić i Lazar Pavlović.

Predsednik kluba Vladan Živanović i trenerski tim marina Goloskoković, Predrag Branković i Milan Lepojević, zadovoljni su nastupom u Bajinoj Bašti. Posebno raduje činjenica da su na ovom turniru nastupili najmlađi takmičari, koji su prikazom svog umeća opravdali poverenje i pokazali da škola karatea, koju baštini Karate klub 014 Valjevo daje dobre rezultate i priprema neke buduće šampione. Ovaj broj medalja i kvalitenih nastupa, podstrek je da se u narednom periodu nastavi sa predanim radom i da se što više dece, bavi sportom i usmeri ka zdravom načinu života.

 

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.