Raspisan konkurs za radnike u Gerontološkom centru

Nakon što je ministarstvo raspisalo javnu nabavku za opremanje Gerontološkog centra, raspisan je i konkurs za prijem radnika .

Gerontološki centar u Valjevu raspisao je konkurs za prijem u radni odnos na određeno vreme, potrebnih radnika sledećih strukovnih profila: doktor medicine, diplomirani socijalni radnik , domar/majstor održavanja , portir-čuvar, spremačica .

Kako Vamedia saznaje, ovo je samo prvi od konkursa koji će biti raspisani za prijem zaposlenih . Pojedini pomenuti profili  neophodni su  za dobijanje potrebne licence za rad budućeg Centra kom narednih dana predstoji i tehnički prijem objekta. Vreć ranije najavljeno je da bi Gerontološki centar mogao imati i do 40 zaposlenih.

Po istim saznanjima, Gerontološki centar bi sa radom mogao početi na jesen ove godine. Prijave budućih korisnika kao i odlučivanje o istima biće poverene ovdašnjem Centru za socijalni rad.

15 comments on “Raspisan konkurs za radnike u Gerontološkom centru

    1. Много буке ни око чега

      Наравно да је тако. Конкурс се и прави према слика будућих кандидата. Зар има људи којима то није јасно?

      Reply
      1. Ана

        Biro nema veze sa zaposljavanjem u javnim ustanovama. Opstina i stranka prave spiskove po ceduljicama.

        Reply
  1. Мод

    Да би за будуће митинге могли раднике да држе на узици и уцењују. Чим неко одбије послушност, хвала за дружбу и службу. Сви су заменљиви осим њиховог вође.

    Reply
  2. gole

    Na određeno je zato što je zabrana zapošljavanja u javnom sektoru. Čemu to služi? Pa da te drži na određeno, da bi mogao da te natera da ideš u avtobus, da glasaš za njega…

    Reply
  3. Zivana

    dalivam treba kuvar sam postruci radilasm kso pomocni kuvar ima 34 godina radnig stazs u a radilas pre u ad ii vvv vujuc kso pmocni kuvear

    Reply

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.