Pušten saobraćaj na petlji Lajkovac

Od jutros (petak, 5. maj) je ponovo uspostavljen saobraćaj na delu državnog puta između naplatne rampe „Lajkovac“ i državnog puta 1. B reda, koji je bio zatvoren zbog izgradnje nove kružne raskrsnice i pristupnih saobraćajnica.

To znači i da je ponovo počela sa radom naplatna rampa „Lajkovac“ i da je omogućen izlazak i ulazak na auto-put „Miloš Veliki“.

Između naplatne stanice na petlji „Lajkovac“ i državnog puta uspostaviće se privremeni režim saobraćaja do otvaranja brze saobraćajnice od Valjeva do Lajkovca.

Razlog privremenog režima saobraćaja je priključenje gradilišnih vozila na gradilište u zoni kružne raskrsnice, saopštili su iz firme „Šandong“ koja izvodi ove radove.

2 comments on “Pušten saobraćaj na petlji Lajkovac

 1. Kada

  Taman da uniste tu istu raskrsnicu koju su magicnih 2 meseca radili. Oni isti bolidi koji svakodnevno ugrozavaju postene i savesne vozace na putevima, oni isti polupismeni vozaci koji zbog pretovara u Valjevu i okolini nisu ostavili kvadratni metar zdravog puta.

  Reply
  1. Zeleni Zub

   Bravo za komentar,tacno i pravo u srz problema!Ali svi zmure i prave se ludi kao i za druge stvari u drustvu oko nas,a posle neke katastrofe glume ucveljene i prepodobne mucenike koji se pitaju gde smo to pogresili…

   Reply

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.