Odličan nastup na Kupu Uže Srbije i trofeju Raške

Poslednjeg dana meseca aprila u sportskoj hali Raška u Raškoj, održan je Kup uže Srbije za nade, juniore i seniore i karate turnir trofej Raške. Karate klub 014 Valjevo na Kupu Uže Srbije natupio je sa devet takmičara u petnaest pojedinačnih i jednom ekipnom discipinom.

Prvi je nastupio borba tim u sastavu Ana Živanović, Ivana Matić, Ksenija Kosić i Anđela Mitrović, koji je osvojio treće mesto. U skladu sa pravilima održavanja turnira, pojedinačni nastupi krenuli su od seniora, gde su nastupili Aleksandar Milošević koji je zauzeo peto mesto i Lena Aćimović koja je osvojila treće mesto. U kategoriji kadeta Ana Živanović osvojila je prvo mesto u klasi B i treće mesto u apsolutnoj, Ivana Matić zauzela je treće mesto u apsolutnoj, Anđela Mitrović treće mesto u klasi C i Lazar Pavlović prvo mesto u klasi C. Nakon kata na red su došle borbe, gde su Ivana Matić, Danica Milovojević i Anja Nikolić osvojile bronzane medalje.

Svi takmičari Karate kluba 014 Valjevo, uspeli su da se plasiraju na Kup Srbije.

Uporedo sa Kupom uže Srbije u Raškoj je održan karate turnir trofej Raške, ispred Karate kluba 014 Valjevo na ovom turniru nastupili su: Đorđe Mitrović, Dina Drinčević i Ognjen Drinčević, sva tri takmičara nastupila su u kategoriji kata i osvojili zlatne medalje u svojim kategorijama.

Uprava kluba i trenerski tim, zadovoljni su postignutim rezultatima. na Kupu uže Srbije. Slede intenzivne pripreme za Kup Srbije.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.