Izgradnja vodovodne mreže u Vukovarskoj ulici

U MZ Gradac u toku je izgradnja vodovodne mreže u Vukovarskoj ulici.U JKP Vodovod najavljuju radove u još tri ulice u ovoj Mesnoj zajednici.

Domaćinstva u Vukovarskoj ulici konačno će imati normalno snabdevanje vodom za piće.Največi deo vodovodne mreže u pomenutoj ulici radili su gradjani samonicijativno.

„Vukovarska ulica je samo jedna od nekoliko ulica koje ćemo raditi u MZ Gradac., tu su i Šesta lička , Laze Lazarevića. Problem u ovoj ulici bio je što je to mahom neplanska  vodovodna mreža . U toj ulici imamo i nelegalne priključke i sada ovim radovima brojni problemi do kojih je dolazilo baš iz navedenih razloga će biti rešeni“,kaže direktor Vodovoda Ivan Filipović.

Kako navode u ovom javnom preduzeću, najpre će biti uradjeni priključci za 15 domaćinstava, a dodatno će biti priključena i ona domaćinstva koja su do sada nelegalno bila priključena. Vrednost radova je 3 miliona dinara  .

„Lepo vreme omogućilo nam je da agilnije krenemo u realizaciju predvidjenog programa rada za ovu godinu i trenutno imamo radove na nekoliko lokacija i na selu i u gradu. Uslediće i Jezerska, Zemunska, ulice u MZ Popare.  Radimovodovodne mreže i u Žabarima i u Pričeviću“ kaže Filipović.

 

 

1 comment on “Izgradnja vodovodne mreže u Vukovarskoj ulici

  1. Rade

    A šta je sa Gradačkom,Banijskom ,ljudi ne mogu da natoče flašu vode dva minuta!!!

    Reply

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.