Postignut dogovor u Krušiku

HK Krušik objavila je saopštenje u kom navodi da je postignut dogovor o povećanju zarada zaposlenih. Saopštenje Krušika prenosimo u celosti:

“Dana 20.04.2023. godine, predstavnici Štrajkačkog odbora i rukovodstvo privrednog društva HK „Krušik“ a.d. Valjevo, postigli su sporazum o povećanju zarada zaposlenih do kraja 2023. godine, kroz sedam mesečnih jednokratnih povećanja.

Neto-iznos isplata se kreće od 8.000 dinara za najniže grupe složenosti do 4.000 dinara za najviše grupe složenosti.

Prethodno je, u skladu sa ranije datim obećanjem, uplaćeno jednokratno povećanje povodom Uskršnjih praznika u neto-iznosu od 5.500 dinara, za najniže grupe složenosti, do 2.500 dinara za najviše grupe složenosti.

Usvojenim sporazumom primat je dat finansijskoj podršci socijalno najugroženijim kategorijama.

Stav rukovodstva i Štrajkačkog odbora je da obe strane, zajedničkim naporima, treba da stvaraju uslove za povećanje obima realizacije ugovorenih poslova, što otvara prostor za rast zarada zaposlenih u narednom periodu.”

3 comments on “Postignut dogovor u Krušiku

  1. Vojvoda Tramp

    Super.
    Jos samo da resite rukovodioce radnih jedinica,ako uopste mislite da vam iko od pravih radnika,majstora i inzenjera i dogodine radi u firmi. Sa ovim krpama,misevima,mutavcima,neznalicama i diletantima od rukovodilaca RJ to svakako necete uspeti !
    Neki od takvih su vec isli na razgovore u poznatu nemacku firmu i glatko su odbijeni.
    Znaju ljudi da procene krpe bez integriteta i diletante !

    Reply
    1. Dragica

      Tako je. Rukovodioci radnih jedinica „DNO-DNA“.Ponašaju se kao da su ne zamenjivi. Radnici su kao njihovi robovi, trpe torturu.

      Reply

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.