Od 1.maja u Valjevu automatska detekcija saobraćajnih prekršaja

Policijska uprava u Valjevu obaveštava građane da će od 1. maja 2023. godine početi sa radom sistem za automatsku detekciju saobraćajnih prekršaja na ulicama grada.

Apelujemo na građane da poštuju propise o ograničenju brzine kretanja vozila.

PU Valjevo

24 comments on “Od 1.maja u Valjevu automatska detekcija saobraćajnih prekršaja

 1. Dragan

  bravo. sa novim merama i vecom naplatom kazni budzet ce biti jos veci pa ce imati vise para za ideje koje sprovodimo

  Reply
  1. Анонимни

   Nakon otvaranja fabrike Bizerba, prilikom odlaska iz Valjeva Vučićevi „terijeri“ su divljali u automobilima VW Arteon, sve uz uključene posebne svetlosne efekte. Pored naroda, sve će to ubuduće gledati i sistem za automatsku detekciju saobraćajnih prekršaja, čemu se unapred radujem!

   Reply
 2. Božidar Živančević

  Eto ga VELIKI BRAT i kod nas .SLAVA MU !
  Valjda ću moći napokon da se krećem trotoarom slobodno kao pešak ,bez straha da će me neki AUDI,BMW,MERCEDES,ŠKODA,WW…pokupiti dok šetam Valjevskim trotoarima!
  OZBILJNO,VREME JE ODAVNO ZA OZBILJNU AKCIJU ZA ZAŠTITU PEŠAKA !!!Jednom sam legitimisan jer sam išao krajem ulic

  Reply
 3. Dušan

  Važno je da Vučićevom kumu uhapse auto umesto njega zbog prebrze vožnje a nas će da kažnjavaju zog gluposti.Svaka čast.

  Reply
 4. MIloje Milojevic

  A svi ste se smejali Dzordzu Orvelu i njogovoj „1984. godini“, Dosao veliki brat i pred nasu kucu…..Vazno je da se od naroda uzmu pare, a to sto narod izgibe na putema, koga to jos intresuje….

  Reply
 5. Vlada Kovačević

  Naravno,lomi se pogača preko ledja obićnog čoveka
  A on jedva ima para da plati i te uglavnom sitne prekršaje i nazovi prekoračenja,koja nastaju zato što nesposobnjakovići drže do striktnog ograničenja ,što izaziva gužve a i potrebu da ih obidju ostali !!
  Da se ne lažemo,gro prekoračenja nastaje iz potrebe, retko iz ludovanja!
  Ali zato se neće slomiti pogača preko ledja Sotoninog kuma i njegovih podguznih muva,koji će uskoro i gaziti ljude po trotoarima,i ne odgovarati za to!
  Sram vas bilo nazadni!Sve što nam na silu otmete daćete na nekoj drugoj ćupriji….

  Reply
 6. Petopukovčanin

  Može da vas snimi i kazni samo tamo gde je znakom obeleženo da snima kamera. u slučaju da nema znaka a kamera vas snimi (ne radar,već kamera) nije validno na sudu. Doduše kupili su i neke Dual radare po okolnim gradovima koji snimaju oba pravca i po 4 trake samo da nabiju pare u budzet. očekujem to i kod nas.

  Reply
 7. Istina

  Treba poštovati propise. Pre toga mora da se obezbedi dovoljan broj parking mesta u gradu, da se obeleže sve ulice signalizacijom, a ne da imate ulicu sa obleženim parking mestima na jednoj kolovoznoj traci, a ona i dalje dvosmerna. Ukinuti obeležena parking mesta neposredno kod raskrsnica radi bolje preglednosi vozača, obeležiti ulice sa prvenstvom prolaza, poštovati znakove zabranjeno parkiranje, na duplim trakama uskladiti pešačke semafore, a ne da pešaci drhću na ostrvcetu od pola metra dok prolaze kamioni koji ih zapljuskuju prljavštinom…
  I tako do sutra… Nema intelektualnog kapaciteta u gradu da se ovo trenutno reši. Niti su bezbedni pešaci, niti vozači, a o biciklistima i da ne pričamo. Čekamo neke druge ljude, ako ne bude kasno da ovo reše.
  Omladino pakujte kofere…

  Reply
 8. Srdjan OBRENOVAC

  Kada mi neko pomene valjevo stigne me neka jeza, to su bre takvi prevaranti i slepci da nema dalje.

  Reply
 9. Gedza

  Dokle god cutite i cutimo, tako ce nam i biti.
  Kako pesaci, a tako i vozaci su svesni da nece odgovarati tatin sin, svalerka…funkcioneri na visokim pozicijama, prikatelji, kumovi ,snajke….
  Tako da je ovo iskljucivo izivljavanje nad stanovnicima. Tako koliko cutimo oni ce da nam namecu sve sto njima odgovara, a hrana, porezi, komunalije ce samo da rastu i rastu… dok ce plata biti sve manja.
  Bilo bi lepo malo za promenu da se zapitamo sta dalje, a ne samo cekati na sendvice…

  Reply
 10. Nemanja

  Verovatno ce te povecanjem budzeta od kazni srediti ove raspale ulice po gradi i okolini?

  Reply
 11. Osecina naj gora opština

  Svaka čast,a putevi vam gori nego u Albaniji.put za ljuboviju preko ive je u takvom stanju da zaprezna kola imaju posla..rupa pola metra,a vi samo po narodu,a niste preusmerili taj novac od te tehnike i popravite onu bruku..

  Reply

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.