Novi DSS: Zajednička borba za Kosovo i Metohiju

Gradski odbori Nove Demokratske stranke Srbije, Dveri, Zavetnika i Pokreta obnove Kraljevine Srbije sastali su se sinoć u sedištu POKSa Valjevo. Tim povodom izdali su saopštenje za javnost koje prenosimo u celosti:

„Sastanak je  bio posvećen koordinaciji akcija u zajedničkoj borbi za očuvanje Kosova i Metohije u sastavu Srbije.

Kao konzervativne i narodnjačke stranke u susret praznicima želeli bismo da iskoristimo priliku da građane podsetimo na važnost očuvanja Kosova i Metohije, našeg, nacionalnog, istorijskog  i verskog identiteta.

Na veliki petak, 9. aprila 1999. godine počela je bitka na Košarama u kojoj je živote izgubilo preko 100 vojnika.  Pamtimo i ne zaboravljamo ovaj herojski podvig onih koji su  bili spremni da polože svoj život za dobro svih nas, svojih bližnjih i za Svetu srpsku zemlju Kosovo i Metohiju. Odreći se Kosova i Metohije znači odreći se stradanja i zrtve svih onih koji su pali na braniku vere, otadzbine i nacije od Vidovdana 1389. do Kosara 1999. zakljucak je i poruka sa sinocnog sastanka ove cetiri stranke na nivou gradskih odbora Valjevo.

KOSOVO JE SRBIJA!

Info sluzba NDSS Valjevo“

2 comments on “Novi DSS: Zajednička borba za Kosovo i Metohiju

  1. Istina

    I šta hocete? Da ponovo ratujemo, da ginemo, da se svadjamo…Pa mi smo krivi za sve. Mi koji biramo na vlast jedne iste ljude koji se vrte u krug 30 godina, a oni nam piju krv na slamcicu.
    Narod je kriv. Naši pred i su stvorili državu, a mi smo je uništili i tu se priča završava…Pa nećemo moći sa ovoikom socijalnom razlikom zadržati ni Beogradski pašaluk. Jeste da vlast pokušava da nas robove zameni sa Sirijcima i drugim, ali neće to izaći na dobro…
    Omladino pakuj se, kako reče Janketić… Nema ovde države u kojoj može da se uživa u životu….

    Reply

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.