Za opremanje igrališta u valjevskim obdaništima 11 miliona dinara

Grad Valjevo će dobiti 11 miliona dinara za opremanje igrališta u dvorištima valjevskih obdaništa od Ministarstva državne uprave i lokalne samouprave. Tim povodom je  u Beogradu, ugovor sa ministrom Aleksandrom Martinovićem potpisao pomoćnik gradonačelnika Dragutin Kuzmanović.

 

U okviru programa podrške razvoju i funkcionisanju sistema lokalne samouprave, koja je u skladu sa Zakonom o igrama na sreću obezbeđena u okviru budžeta Republike Srbije, Ministarstvo državne uprave i lokalne samouprave dodeliće novac za 43 lokalne samouprave, među kojima je i Valjevo.

„Tipsko igralište u sklopu kompleksa Predškolske ustanove „Milica Nožica“ naziv je projekta koji će se finansirati sa 11 miliona dinara, a kojim je planirano uređenje dečjih igrališta koja postoje u sklopu obdaništa u Valjevu.

„Ugovore smo potpisali , tačno jedan dan pre obeležavanja 24. godišnjice od NATO agresije na SRJ. Hteli smo da pokažemo da bez obzira na sve muke i nevolje koje smo imali 1999. godine, ali i kasnijih godina, da je Srbija živa i da su živi njeni građani, da se borimo i idemo napred“, istakao je ministar državne uprave i lokalne samouprave Aleksandar Martinović, prilikom svečanog potpisivanja ugovora u Palati Srbije.

Ministar Martinović je potpisao sa 43 lokalne samouprave ugovore o dodeli 578 miliona dinara za realizaciju različitih lokalnih projekata širom Srbije.

Grad Valjevo

2 comments on “Za opremanje igrališta u valjevskim obdaništima 11 miliona dinara

  1. Ivana

    A da li moze da se pokrene inicijativa da se deo oko vrtica Pcelica ogradi, kakvo igraliste oni imaju? Imaju igraliste izmedju zgrada, gde stanari setaju pse, razne gospodje grde decu sto se igraju oko njihovih zgrada itd.

    Reply
  2. Sam

    11.miliona oprema za igraliste u obdanistu.de to postoi.ali kradete mamuvam naprednjacku.treba narod da ustane dase ratuje izmedju sebe.da pocne gradjanski rat.lopovi.

    Reply

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.