Šesnest medalja na Knjaz kupu u Aranđelovcu

U organizaciji Karate kluba Knjaz iz Aranđelovca održan je Međunarodni karate turnir A kategorije Aranđelovac Open. Na ovom veoma prestižnom turniru koji je jedan od retki koji nosi epitet turnira A kategorije, nastupilo je preko 700 takmičara iz Mađarske, Rumunije, Bugarske, Severne Makedonije, cene Gore, BiH i Srbije sa preko 1500 nastupa.

Karate klub 014 Valjevo nastupio je sa 18 takmičara i ostvario veoma dobre rezultate u ni malo lakim kategorijama gde su se naši takmičari odmeravali u karate veštini sa takmičarima iz više evropskih zemalja. Prvo je nastupio borba tim u klasi juniorki koji us sačinavale: Ana Živanović, Ivana Matić, Ksenija Kosić i Tamara Dražić, koji je posle veoma bobrih borbi sa ekipama iz Mađarske i Bugarske zauzeo treće mesto. Pojedinačno odličjima su se okitili: Iva filipović bronza, Lana Pavlović bronza, lazar Pavloović Srebro, Đorđe Mitrović Srebro, Anđela Mitrović srebro, Jovana Marković srebro, Ivana Matić dve bronze, Ana Živanović zlato i Luka Goloskoković bronza. Ostali takmičari su izgubili u repasažnim borbama, od trenutno boljih protivnika, ali su pokazali visok stepen umeća, borbeni duh i sportski duh.

Uprava kluba na čelu sa predsenikom Vladanom Živanović i trenerski tim u sastavu Marina Goloskoković, Predrag Branković, Milan Lepojević i Vladan Živanović, veoma su zadovoljni postignutim rezultatima na ovom prestižnom karate turniru. Takože su veoma ponosni na sve učesnike kako sportski tako i na njihovo ponašanje i držanje za vreme boravka u Aranželovcu gde se mora napomenuti da je turnir počeo u 10h a završio se u 20 časova.

Pozivamo svu decu koja imaju ambiciju da postanu budući šampioni da dožu utorkom od 20h u sportsku salu u Gimanziji i petkom od 19h u salu hale Partizan. Dođite da trenirate sa najboljima.

 

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.