SNS:Kad Pavlović loše solira

GO Srpske napredne stranke u Valjevu saopštenjem za javnost odgovorio je na saopštenje šefa odborničke grupe SPS-a Djordja Pavlovića. Saopštenje Srpske napredne stranke prenosimo u celosti:

„Svaka politička partija na javnoj sceni nastupa sa svim svojim članovima. Slično orkestru . Tek zajedništvom i zajedničkim radom mogu se postići rezultati. To je oduvek slučaj sa Srpskom naprednom starnkom , ali nam slučaj šefa Odborničke grupe SPS-a Đorđa Pavlovića pokazuje da orkestar može biti i raštimovan.

Dokaz da jedan instrument trenutno zvuči raštimovano je i poslednje saopštenje pomenutog Pavlovića.

A zašto se violina raštimovala?

Već godinu dana traju besomučni napadi na predsednicu Komisije za dodelu nagrade grada Valjeva dr Zoricu Jocić od strane šefa odborničke grupe SPS-a. Traju jer nije lako pomiriti se sa činjenicom da je ista grupa glasala za dobitnike nagrade prošle godine.  Mnogo toga je rekao Pavlović, ali je verovatno „slučajno“ baš tu činjenicu izostavio.

Izostavio je i da odluku o nagradama donosi Skupština, a ne Komsija. Pravničko znanje  sa položenim pravosudnim ispitom, opet je zakazalo. Gospodine Pavloviću , recite jednom za promenu istinu jer u laži su kratke noge. SPS je podržao izbor nominovanih za nagrade. Koliko god vi to izostavljali, istina Vas uvek sustigne.

Violina je zaškripala i nakon jučerašnjeg glasanja kada je jedan broj odbornika njegove partije ponovo učinio isto. Isti ton potrajao je i kada je predsednik GO SPS-a Đorđe Milanović u ime svog odbora čestitao dobitnicima nagrade i pružio snažnu podršku njihovom izboru.

Ova pokvarena violina ne bi bila bitna nikom ko tu muziku sluša da ista ne pokušava da bude izgleda, prva violina. Ali, ako je verovati činjenicama sa glasanja i objavljenoj podršci pred ovom violinom teško da će neko aplaudirati. Još manje su šanse da će jednom i nagradu dobiti.

Građanima Valjeva  stav  partije eksperta Pavlovića je jasan – Podrška dodeljenim nagradama.  Pa šta onda znači poslednje saopštenje pomenute ambiciozne violine?

Pokušaj lošeg soliranja? Preporuka za neki drugi orkestar?

Gospodine Pavloviću, ako mislite da se blaćenjem, uvredama  i lažima stiče naklonost varate se. Pred vama je još puno rada ako biste da na sledećim izborima iko kupi kartu za vaš raštimovani nastup.

SNS još jednom čestita svim dobitnicima nagrada i snažno veruje da će pokušaj politizacije same dodele ostati zauvek usamljen pokušaj pojedinca.

Gradski odbor SNS Valjevo“

12 comments on “SNS:Kad Pavlović loše solira

 1. Dragan

  treba i njegovu sliku okaciti sa kurtijem na plakatu da vide gradjani protiv koga se nas presednik bori

  Reply
  1. Boki

   Nema to veze sa njim i ne budi bezobrazan. Ako je krkv, oduzece mu se, akl nije hoces mu se izviniti? U ostalom kakve to veze ima sa komisijom, svi odbornici su glasali tada da se to usvoji? Ne dodeljuje komisija nagrade, nego skupstina i grad?

   Reply
 2. Valjevac

  Doprinos nagrađenih Valjevu za ozbiljnog čoveka je SRAMOTA. A delegiranje nagradnenih od strane Nazadnih je blizu F dijagnosticiranja.

  Reply
 3. Lane

  Ne znam stl se bavite Pavlovicem kad je nebitan lik i kad je njegov sef juce napisao na fejsu da je komisija za dodelu nagrada odradila dobar posao?

  Reply
 4. Жиле

  Имате подршку мању од 30 одсто у граду. Биће и мање, СНС.

  Reply
  1. Dragisa

   Tako ste pricali 2020, pa su imali prekl 50 procenata. Secam se kad je pokojni Mrkonjic isto govorio na vtv da ce sps da uzme ovde preko 50 i na kraju su vas rasturili kao dete zvecku i opet ce.

   Reply
 5. Mica trofrtaljka

  Najveća nagrada je u Valjevu biti ne nagrađen,još ako priznanja predlaže pevačica Jasna Milenković Jami,sve je jasno

  Reply

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.