SNS:Čestitka povodom Dana Grada

Povodom Dana Grada, Gradski odbor Srpske napredne stranke Valjevo svim građankama i građanima upućuje iskrene čestitke, uz želje za bolju budućnost, razvoj i napredak našeg Grada. Saopštenje koje je izdato tim povodom prenosimo u celosti:

„Ovaj datum obeležavamo kao Praznik grada Valjeva, u znak sećanja na 20. mart 1804.godine,  kada su posle višednevne opsade srpske ustaničke jedinice ušle u Valjevo, dok su Turci pod okriljem noći prethodno napustili grad. Prvo poznato oslobođenje Valjeva, posle viševekovnog turskog ropstva, označilo je početak prerastanja orijentalne kasabe u evropski Grad sa hrišćanskim obeležjima. Kao što Sretenje, dan kada je počeo Prvi srpski ustanak, predstavlja početak stvaranja savremene slobodne Srbije, tako se u Valjevu 20. mart obeležava kao dan slobode, ali i dan početka novog kontinuiranog razvoja našeg Grada, njegove modernizacije i uključivanja u savremeno društvo.

Hvala svim Valjevkama i Valjevcima sa kojima smo zajednički prelazili sve prepreke, koji su nam bili vetar u leđa i podsetnik da se držimo dobrog puta. Radili smo i radimo, trudeći se da Valjevo bude najlepši Grad, a vreme će biti najbolji sudija kvaliteta i toga koliko smo uspeli da menjamo stvari na bolje – i to ne samo puteve i objekte, već i sami sebe.

U ime proslave Praznika grada Valjeva i u ime razvoja i napretka – Gradski odbor Srpske napredne stranke Valjevo još jednom čestita Praznik Grada, sa nadom da zajedničkim radom nastavimo graditi uspešnije Valjevo!

Živelo Valjevo!

Gradski odbor Srpske napredne stranke Valjevo“

9 comments on “SNS:Čestitka povodom Dana Grada

  1. Sram te bilo

   Sram te bilo. Na stranu politika i sta i kako, ali da zelis nekome smrt, sram te bilo!

   Reply
   1. Ivan Valjevski

    Imaš problem sa lingvistikom. Nije isto značenje reči poslednje i zadnje. Najveći lažov, prevarant i manipulator trebao je tome da vas nauči, a ne da zaluđije i „ispira mozak“ delu našeg naroda!!!

    Reply
  2. Dragan

   sramota je da ljudima zelis da sidju s vlasti kao da nesnas kako je biti u opoziciji gde te niko vise nepostuje

   Reply
 1. Атентатор

  Срам и мене било и ја желим да им ово буде последња честитка.

  Reply
 2. Predrag Savić

  Toliko ste dobro vodili ovaj grad da danas ima manje zaposlenih nego 2003. i manje stanovnika nego 2011. Jedino čega imamo više su korupcija i krimional!

  Reply
 3. Dragan

  lepa cestitka upucena svim gradjanima da ne bude posle kako samo mislimo na svoje clanove

  Reply
  1. Dragan

   ima ko da misli o kosovu sta to tebe briga kad ti i nezivis dole. narod koji zivi dole i srpska lista podrzavaju presednika vucica i njegove poteze

   Reply

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.