Rasadnik uspeha

      1 коментар на Rasadnik uspeha

Vaterpolo klub Valis nema razloga da strepi za budućnost.

Mlađe selekcije „vidri“ nižu uspehe u svojim uzrastima, pa su tako mladići rođeni 2009. godine, danas u Novom Sadu osvojili treće mesto u Kupu Srbije, savladavši u duelu za bronzanu medalju svoje vršnjake iz ekipe Novog Beograda sa 9:7.

Ispred Valjevaca su se plasirali Šabac i Banjica, dok su iza Valisa ostali Novi Beograd, Vojvodina i Partizan.

Treba napomenuti da su naši mladi vaterpolisti do završnog turnira preskočili dva kvalifikaciona na Regionu, kao i polufinalnu fazu takmičenja.

Pohvale za postignuti rezultat zaslužuje i trener ove generacije Nikola Ivanović, kao i ceo stručni štab Valisa koji očigledno sprovodi sistematski rad sa mlađim uzrastima, koji je zapažen u celoj Srbiji.

Pored ovog uspeha, Valjevci su u kategoriji godišta 2005. i mlađih ušli među šest najboljih timova u državi, dok je generacija rođena 2007. godine preskočila završnicu takmičenja u svom uzrastu, zbog bolesti nekolicine igrača, ali se i ona nalazi među osam u Srbiji.

Uz sve pomenuto, kao šlag na tortu dođe finale Kupa Srbije za 2011. godište, koje će se narednog vikenda održati u Petnici, u koje je Valis ušao sa maksimalnim učinkom od šest bodova iz tri meča.

Ovi momci će u finalu za rivale imati: Šabac, Vojvodinu, Partizan, Novi Beograd i Beograd, a svi u klubu očekuju još jednu medalju.

Seniorski sastav će u subotu od 21 sat u okviru Super lige dočekati ekipu Šapca, pa svi koji žele da na delu vide izabranike Miloša Sakovića mogu da dođu u Petnicu i ranije, da bi se uverili i u potencijal mladih „vidri“.

VK Valis

1 comment on “Rasadnik uspeha

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.