Plivači Valis odlični na međunarodnom plivačkom mitingu „Ante Lambaša“

Proteklog vikenda plivački klub „Valis“ je učestvovao na prestižnom međunarodnom plivačkom mitingu „Ante Lambaša“ u Beogradu. U konkurenciji 46 klubova sa ukupno 612 plivača iz Hrvatske, Albanije, BIH, Makedonije, Mađarske, Slovenije i Srbije, naš klub su predstavljali Maša Radojević, Ognjen Dašković, Dimitrij Mijailović, Vuk Tešanović i Andrej Milivojević.

Najuspešnija takmičarka kluba je bila Maša Radojević koja je u disciplini 200m slobodno osvojila srebrnu medalju, u disciplini 100m slobodno je u cilj stigla treća, a isti uspeh je ostvarila i u disciplini 200m leđno.

Andrej Milivojević je u debitantskom nastušu na ovom takmičenju izborio učešće u tri finalne trke: 100m slobodno, 200m leđno i 200m slobodno i najavio da je veliki potencijal u budućnosti. Ognjen Dašković je izborio finale u disciplini 50m slobodno, a dobre nastupe imali su i Vuk Tešanović i Dimitrij Mijailović.

„Sledećeg vikenda nas očekuje nastup Anje Radojević u Sloveniji, a deo tima će nastupi na plivačkom mitingu „Crvene zvezde“ u Beogradu, nakon toga nas očeuje najvažnije takmičenje u ovom delu sezone, a to je otvoreno prvenstvo Srbije gde će nastupiti naši najbolji plivači, za sada sve ide po planu i našim očekivanjima“, kaže sportski direktor kluba Branislav Kovačević.

 

PK VALIS

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.