Snežna vejavica zahvatila opštinu Mionica, Janković na terenu sa zimskom službom

Predsednik opštine Mionica Boban Janković na terenu je sa ekipama zimske službe koje čiste puteve na čitavoj teritoriji opštine.  Tri ekipe sa dva skipa i kamion  su na terenu od popodnevnih časova, kada su i počele padavine, ali snežni vihori neprestano stvaraju nov pokrivač. Mašine su u Ključu, Rajkoviću, Robajama, Golupcu, Krčmaru, Toliću, Brežđu, Osečenici, Gornjem Lajkovcu, Struganiku, Planinici pa nastavljaju dalje kako bi stigli u svako mesto.

– Naše zimske službe rade bez prestanka. Cilj je da sve funkcioniše uprskos otežanim vrmenskim uslovima. Putevi moraju biti prohodni. Činimo sve kako bi ustanove i službe radile normalno. A ja ću i večeras biti sa vrednim radnicima kojima smo doneli hranu jer neprestano rade na čišćenju. Stići ćemo do svakog sela i svakog čoveka – rekao je Janković koji je od radnika zimske službe tražio dodatni angažman kako bi se putevi održali prohodnim.

Iz poslovnice Elektrodistribucije u Mionici kažu da je sa snabdevanjem električnom energijom sve stabilno, ali da su oni u pripravnosti ukoliko dođe do nekih smetnji.

Svi građani na teritoriji opštine Mionica koji imaju problema sa prohodnosti puteva i dr. mogu se obratiti opštinskom Kol centru besplatnim pozivom na broj 0800-50-50-55.

2 comments on “Snežna vejavica zahvatila opštinu Mionica, Janković na terenu sa zimskom službom

  1. Dragan

    bravo za bobana koji se ugleda na presednika vucica koji je isao u feketic da vadi ljude iz snega

    Reply

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.