Otvaranje „Europrom“ objekta u Jasenici

„4.februara 2023. godine je još jedan važan i lep datum za našu kompaniju obzirom da je tog dana sa radom počeo objekat „Europrom“-a u Jasenici.

Prve reakcije meštana ovog kraja Valjeva izuzetno su pozitivne, i koristimo priliku da im se zahvalimo na lepoj , komšijskoj dobrodošlici.

Deo Jasenice postala je DOMAĆA TRGOVINA za koju važe 2 ključne stvari – da sluša i zaista čuje Kupca, i da poštuje Kvalitet. To radimo već 33 godine, i nastavićemo da radimo i u Jasenici.

Pomenuti objekat „Europrom“-a u Jasenici je format MINIMARKETA, prodajne površine oko 260 kvadrata. Kroz njega nastavljamo praksu i poslovnu ideju kompanije da kupcima obezbedimo da na jednom mestu pronađu sve što im je potrebno. Kada je reč o asortimanu – pored uobičajene asortimanske ponude – u objektu se nalazi i segment pijace (dakle ponuda svežeg voća i povrća), pekara, zatim usluga besplatnog pečenja ROŠTILjA. Pored toga –  POLjOAPOTEKA je takođe uključena u ponudu pomenutog objekta, i njeno radno vreme isto je kao i radno vreme drugog dela objekta (ponedeljak – subota 06:30 – 21č, nedelja 7-21č). Dobra lokacija i prostran parking dodatne su prednosti objekta ispred koga stojimo, i još neki od razloga zašto treba posetiti „ljubičastu“ trgovinu u ovom kraju.

Cenovna politika naše kompanije ostaje takva da negujemo isti nivo cena u svim našim objektima (i u centru grada, i na gradskoj periferiji i u ruralnim krajevima), što svima onima koji nam dolaskom u naše objekte ukazuju poverenje šalje jednu jasnu poruku: posetite „ljubičasti“ objekat koji vam je najbliži u datom trenutku, a mi ćemo nastaviti da se trudimo da u svakom od njih odgovorimo potrebama kupaca na pravi način.

Za dan otvaranja pripremljene su vredne i zanimljive poklone za posetioce. Prvih 600 kupaca očekuje poklon paket, svakog 50og na poklon očekuje tortica, a svakog 100-tog poklon vaučer „Europrom“-a u vrednosti 5000 dinara. Takođe, pripremili smo i lepe robne nagrade – 300-ti kupac dobija biciklu, 600-tog očekuje kombinovani frižider, a 1000-tog kupca obradovaćemo  lap-topom.

Verujemo da će posetioci objekta primetiti i sve prisutnija obeležja DTL-a (Domaćeg Trgovačkog Lanca), pa koristim priliku da podsetim da je „Europrom“ jedan od osnivača i ponosna članica pomenute grupacije, odnosno  asocijacije 14 domaćih trgovaca sa teritorije Srbije. Jedan od osnovnih ciljeva udruživanja domaćih trgovaca jeste negovanje i čuvanje domaće privrede. U vezi sa tim – ja i danas – u trenutku kada sa radom počinje objekat jedne domaće trgovine –  pozivam kupce da zajedno negujemo kvalitetne  domaće proizvode – jer ih u ponudi svakako ima, a to je pravi način da jačamo domaću privredu.

Što se daljih planova „Europrom“-a tiče – do proleća u planu je otvaranje objekta na Kličevcu, takođe u opštini Valjevo, a nakon toga i početak rada objekta u Krupnju.

Do tada- nestrpljivi smo da čujemo utiske o radu „ljubičastog“ objekta u Jasenici, pa pozivam sugrađane da posete „Europrom“ i u ovom delu grada.

Bojana Perić

direktor marketinga kompanije „Europrom“

 

1 comment on “Otvaranje „Europrom“ objekta u Jasenici

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.