“Showbiz”-stand up Nikole Đurička

Na velikoj  sceni Centra za kulturu Valjevo 27. februara u 20.00 h stand up pod naslovom “Showbiz” će održati Nikola Đuričko.

Nakon 3 godine od vrlo uspešnog stand up-a Nikole Đurička Sve što ste hteli da znate o Dzoniju a niste smeli nikad da ga pitate. Nikola Đuričko spremio je novi program pod nazivom Showbiz i ove zime nastupiće u Srbiji, regionu i dijaspori u okviru velike turneje koja će trajati mesec dana.

Novi material kao i prošlog puta Nikola Đuričko je pisao sam a tiče se njegovog života, karijere i porodice. I ovaj šou ima za cilj da ispriča na duhovit način zanimljive detalje iz njegovog života i karijere.

„Showbiz je moj novi stand up šou. Skoro tri godine nisam nastupao pa sam se uželeo ljudi, publike. Imam puno novog materijala, recimo zašto su me hvatali u kragnu, zašto sam morao da prisustvujem porođaju ili zašto sam prijavio sina u policiju. To su samo neka nova životna iskustva i saznanja koja želim da podelim sa ljudima,“ kaže Nikola Đuričko.

Karte u prodaji od 20. februara na blagajni Centra za kulturu

Radno vreme blagajne: radnim danima i subotom od 09-11.00 h i od 17-20.00 h

Cena: 1200 dinara

 

 

 

2 comments on ““Showbiz”-stand up Nikole Đurička

  1. Dragan

    zasto dom kulture dozvoljava opozicionarima i drugosrbijancima da gostuju ovde kod nas? direktor nek obrati paznju ko mu dolazi. nemoj posle da bude jao nisam znao

    Reply

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.