Narednih dana toplo I do 20 stepeni

Pretežno oblačno i malo hladnije, ponegde sa slabom kišom, na visokim planinama provejavanje snega. Posle podne prestanak padavina i smanjenje oblačnosti. Vetar slab i umeren, na istoku jak severozapadni, posle podne u skretanju na zapadni i jugozapadni. Najniža temperatura od 3 do 9 stepeni, najviša od 12 do 16 stepeni.

Utorak: Pretežno sunčano i ponovo toplije. Vetar slab i umeren, na istoku povremeno i jak, zapadni i severozapadni. Jutarnja temperatura od -2 do 7 stepeni, najviša dnevna od 15 do 20 stepeni.

Sreda: Pretežno sunčano i toplo. Vetar slab promenljiv, na istoku umeren zapadni i severozapadni. Jutarnja temperatura od -1 do 7 stepeni, najviša dnevna od 15 do 19 stepeni.

Četvrtak: Umereno do potpuno oblačno i malo hladnije, ponegde sa slabom kišom. Vetar slab, u košavskom području umeren i jak južni i jugoistočni. Jutarnja temperatura od 0 do 7 stepeni, najviša dnevna od 11 do 16 stepeni.

Prognoza vremena za narednih pet dana (od 24.02.2023. do 28.02.2023.)
Umereno do potpuno oblačno i relativno toplo, mestimično sa slabom, kratkotrajnom kišom, krajem perioda na visokim planinama sa snegom.

RTS/RHMZ

 

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.