Kupovi Srbije u rvanju

      1 коментар на Kupovi Srbije u rvanju

Proteklog vikenda rvači valjevske „Mladosti“ učestvovali su na dva Kupa Srbije za uzraste U20 (juniori) i U17 (kadeti) koji su se održavali u Beogradu.

Učešće je uzelo 5 juniora odnosno 7 kadeta našeg kluba. Specifičnost kupova je to što pravo učešća imaju i inostrani takmičari, pa su naši borci odmerili snage sa predstavnicima Moldavije, Grčke, Bugarske, Bosne i Hercegovine i Slovenije.

U kategoriji juniora Luka Pavlović je završio na trećem mestu. Dan je otvorio sa dve pobede da bi nakon poraza u polufinalu od Molnara iz zrenjaninskog „Proletera“ pobedio u borbi za treće mesto.

Kadeti su sa tri bronze ekipno završili na 6 mestu u konkurenciji 26 timova. U izuzetnoj jakoj konkurenciji bilo je dosta uzbudljivih mečeva ali do bronzane medalje na kraju stižu Veljko Mitrović, Kojić Uroš i Pavle Jovanović.

„Bronzani vikend za naš klub. Na kupove gledamo kao odličnu proveru forme, videli smo šta treba popraviti i naravno vraćamo se u salu da radimo dalje na pripremama za kvalifikacione turnire i nacionalna prvenstva. Kondicije ne manjka, pripremni period je odrađen odlično i uz manje tehničke ispravke očekujemo i veće domete. Trenutno se nalazimo na 7 mestu na rang listi klubova i počinjemo da mrsimo konce klubovima i sa daleko većom tradicijom i uslovima u kojima rade, valjevski inat radi svoje.Narednog vikenda očekuju nas kupovi U13 i U11 ali i nastup Uroša Kojića u nacionalnom kadetskom timu na turniru u Zagrebu“

Darko Pantelić, trener

 

1 comment on “Kupovi Srbije u rvanju

  1. Dragan

    svaka cast za rad sa decom. treba ih sklanjati sa ulice na vreme da nauce borilacke vestine a onda ih angazovati kad su protesti da obezbedjuju da opozicija ne napravi haos

    Reply

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.