Promenljivo oblačno sa susnežicom I snegom

Ujutro malo hladnije uz slab do umeren mraz. U toku dana promenljivo oblačno uz kraće sunčane intervale. Kratkotrajan sneg očekuje se uveče na severu Srbije, a u toku noći i u ostalim krajevima. Vetar slab i umeren, zapadni i jugozapadni, tokom noći u skretanju na severozapadni i u pojačanju. Najniža temperatura od -6 do 1, a najviša od 3 do 8 stepeni.

Utorak: Promenljivo oblačno i vetrovito, a smenu sunčanih i oblačnih intervala pratiće povremeni kratkotrajni pljuskovi kiše i snega. Vetar umeren i jak, zapadni i severozapadni, povremeno sa udarima olujne jačine. Najniža temperatura od -3 do 2, najviša od 4 do 8 stepeni.

 Sreda: Promenljivo, suvo i malo toplije. Vetar slab i umeren, na severu i istoku i jak, zapadni i severozapadni. Najniža temperatura od -3 do 2, najviša dnevna od 7 do 12 stepeni. U toku noći naoblačenje sa severa sa mešovitim padavinama.

Četvrtak: Promenljivo oblačno, mestimično sa kišom, susnežicom i snegom. Vetar slab i umeren, na severu i istoku i jak, zapadni i severozapadni. Najniža temperatura od -3 do 3, najviša dnevna od 6 do 9 stepeni uz pad temperature posle podne i uveče.

Prognoza vremena za narednih pet dana (od 03.02.2023. do 07.02.2023.)
Do kraja perioda česta prolazna naoblačenjima sa susnežicom i snegom, a maksimalna temperatura će biti u padu.

RHMZ/RTS

foto:D.Pantelić

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.