POKS: Tomić nije naš odbornik

GO POKS-a izdao je saopštenje za javnst u kom navodi da iako je , na izborima 2020-te, ostvaren dobar rezultat,  preskočen cenzus i POKS postao parlamentarna stranka,  ova politička grupacija nema odbornika u gradskoj skupštini Valjeva. Saopštenje prenosimo u celosti:

“Miroslav Tomić je pre godinu dana isključen iz Pokreta obnove Kraljevine Srbije, jer je učestvovao u pokušaju cepanja stranke.
Jedan od razloga njegovog isključenja je baš taj što, za dve godine, ni jednom nije tražio reč u Skupštini, a nije hteo da podnese ostavku i omogući sledećem sa liste da ga zameni i bude aktivan.
Kada je isključen iz članstva POKS-a nije vratio svoj odbornički mandat stranci.
Samim tim on je samostalni odbornik.  Molimo sve medije i Sekretarijat Gradske skupštine da ove činjenice uzmu u obzir i da o njima obaveste građane Valjeva koji prate njihov i naš rad.

Info služba Gradskog odbora POKS-a, Valjevo”

 

5 comments on “POKS: Tomić nije naš odbornik

  1. Nebitne teme

    A u rubrici „Nebitne vesti“ izdvajamo najnovije saopstenje poks-a u narodu poznate i kao POKusaj Stranke.

    Reply
  2. Rade

    Miroslav Tomić je prešao u novu stranku, koja se zove „NOVO LICE SRBIJE“-MILOŠ PARANDILOVIĆ,koja je nastala cepanjem POKS-a,jer u vrhu POKS-a masovno sarađuju sa vlastima i zato se veliki deo članova pobunio i odvoji od ovih Vučićevih satelita !!!

    Reply
  3. Гандра

    Није Томић учествовао у цепању странке већ, логично није прихватио чињеницу и став покрета да се прикачи оваквој градској власти која се још зове и напредна … Отворите очи и прошетајте и сагледајте ово напредно Ваљево! Моји Монархисти, Логично да ће направити удружење и привући велики део монархиста и оних који се цео живот пате у борби против наметнутог комунизма, и напредним наследницима истог, и чекају повратак Краљевине…

    Reply

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.