Počela besplatna zimska škola šaha u Mionici

U Mionici je počela besplatna zimska škola šaha i trajaće sve do kraja februara. Do sada je prijavljeno 14 polaznika među kojima su deca, a svi zainteresovani, bez obzira na uzrast mogu pohađati ovu školu. Opština Mionica i Sportski centar „Mionica“ po prvi put organizuju besplatnu školu šaha.

– Ovo je još jedna prilika da svoje slobodno vreme provedemo kvalitetno i naučimo nešto novo. Prvi put organizujemo školu šaha i siguran sam da smo napravili pravi izbor koji će doneti samo dobro. Hoćemo da naši građani imaju što više mogućnosti i da se naša Mionica razvija u svakoj oblasti – rekao je Boban Janković, predsednik opštine Mionica.

Iz Sportskog centra „Mionica“ kažu da su deca vrlo zainteresovana za šah i da su neki napravili svoje prve šahovske poteze.

Svi zainteresovani mogu se prijaviti u Sportskom centru, a škola je organizovana dva puta nedeljno, utorkom i četvrtkom od 12č.

 

1 comment on “Počela besplatna zimska škola šaha u Mionici

  1. Dragan

    bravo za bobana presednika. sah pomaze deci da razviju mozak koji ce posle moci da koriste u auto kablu i rudnicima koje otvaramo

    Reply

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.