Koalicija NADA: Opasnost znana kao pirotehnika

Koalicija NADA izdala je saopštenje za javnost u kom traži da deca budu upozorena na opasnosti kojima su izložena ukoliko koriste pirotehnička sredstva. Saopštenje prenosimo u celosti:

“Koalicija NADA apeluje  na sve roditelje, nastavnike i profesore da upozore decu na opasnost korišćenja pirotehnike.
Pred nama imamo primer deteta koje je osakaćeno zahvaljujući upotrebi petardi!
Nama je to dovoljan razlog, da i ovim putem, zamolimo sve nadležne institucije, koje su zadužene za bezbednost ljudi, da reaguju po hitnom postupku, u predstojećim praznicima, kako bi se sprečile moguće katastrofe, poput ove koja se desila u Novogodišnjoj  noći.
Koalicija NADA će nastojati da, pismenim putem, zatraži od svih osnovnih i srednjih škola, kao i od fakulteta, da se organizuje čas, a po potrebi i više, na kojima će stručna lica upozoriti na opasnost koja se zove pirotehnika. Taj čas je važan za maloletnike, adolescente, koji još uvek ne spoznaju opasnost pirotehnike.
NADA za Valjevo- NDSS i POKS”

1 comment on “Koalicija NADA: Opasnost znana kao pirotehnika

  1. Miloš

    Neverovatno… Kakvo je ovo saopstitenja!? Ovo svakako rade novinari ili iz hitne pomoći kao uostalom i svake godine. Na takav način političkog delovanja kojii je zaista ispod svakog nivoa kao da želite da se predstavite bezidejni. Brukate nekadašnji DSS i dobro znate da ste suviše mlitavi pa teme oko pirotehnike. Samo tako i nema zime.

    Reply

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.