Auto škola Žile preokretom do pehara

Ekipa Auto škole Žile kraft inženjering pobednik je Novogodišnjeg turnira u malom fudbalu pošto je u finalu posle preokreta savladala sastav Ilija Kop Zoran Baljak rezultatom 2:1 (0:1). Iako mlade momke iz pobedničkog sastava gotovo niko ni pre početka ni u toku turnira nije ubrajao u favorite hrabrim partijama u završnici uspeli su da nadvise rivale i dođu do nagrade od 300.000 dinara.

U velikom finalu protivnik je preko Pešića došao do prednosti, ali je motivisani rival zahvaljujući najpre Petroviću, a zatim i Periću koji je bio siguran sa šest metara posle opravdano dosuđenog penala došao do prednosti. U poslednjih šest minuta napadala je ekipa Ilija Kop Zoran Baljak i sa pet igrača u polju, pogađala okvir gola, međutim protivnik je odoleo za veliko slavlje nakon 30 minuta igre.

Treće mesto kod seniora pripalo je sastavu Damjan Dača Dragojlović, koji je pobedio Kosjerić sa 2:0. Golove za ekipu, koja je posle penala poražena u polufinalu upravo od pobednika, postigli su Janković i Mladenović, a najbolji strelac u ovoj kategoriji bio je adut ekipe Ilija Kop Zoran Baljak Lazar Petrašević.

Iako su takođe najpre imali gol zaostatka omladinci iz ekipe Mesara M 014 pobedili su u finalnom susretu ove kategorije Iliju Kop sa 4:2 osvojivši tako 50.000 dinara. Treće mesto zauzela je Vuk igraonica koja je pobedila Metalokozmetiku rezultatom 4:1, a najbolji strelac je član drugoplasiranog tima Kosta Ristivojević.

Što se tiče kadeta posle velike borbe ekipa Gold Džim slavila je protiv lajkovačkog Marketa Milićević sa 3:1, a titulu najboljeg strelca poneo je predvodnik pobedničke ekipe Matija Ašković. Posle maratonske penal serije treća pozicija pripala je Hidroradu koji je ukupnim rezultatom 8:7 pobedio sastav Laza Platani.

U kategoriji pionira najuspešnija je bila ekipa Senjak MDG koja je u finalu savladala vršnjake iz mioničkog tima Dunja D sa 2:1, dok je treću poziciju zauzeo DSD transport nadvisivši Kafe Moskvu Top 6. Kapiten pobedničke ekipe Ognjen Obradović ujedno je bio i najbolji strelac, a efektan gol postigao je i u finalu.

Novogodišnji turnir u malom fudbalu u organizaciji Fudbalskog saveza grada Valjeva okupio je 122 ekipe u ukupno deset uzrasnih kategorija.

S.Gligorić

 

 

 

 

 

 

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.