SREĆNU NOVU GODINU ŽELI VAM VAMEDIA(VIDEO)

…I tako izbrojali smo 365 dana ove 2022. godine.

Nekom je ova godina bila najsrećnija i najuspešnija do sada, neko pak nije imao toliko sreće. Ali , i za jedne i za druge ova godina se završava.

Još jednu godinu smo stariji , možda i pametniji. I bez obzira koliko pametni bili ne možemo učini jedno-uticati na protok vremena.

Zato je svaka godina po sebi posebna.

U novoj godini želimo Vam ispunjenje svih Vaših želja, radost, sreću i zdravlje. Želimo Vam vedriji pogled na život i vreme koje uvek prolazi.

Dok iz stare prelazimo u novu godinu, ne treba zaboraviti da je pred nama jedan početak. Početak u kom možemo doneti dobre odluke, biti hrabriji i odvažniji u donošenju istih. Početak u kom ne smemo zaboraviti na one koji nemaju ili ne mogu , početak u kom moramo imati i pokazati više razumevanja za one koji sporo i teško ustaju , za one koji ne idu dovoljno brzo, za one koji su pokleli i stali.

Vamedia se zahvaljuje svim gradjanima Valjeva na pažnji koju nam poklanjate. Hvala svima onima sa kojima smo u 2022. godini saradjivali. Jedno veliko Dobro doši svima onima sa kojima ćemo tek ostvariti saradnju i koje ćemo upoznati.

Dragi naši Valjevci bili ste vredni svakog slova i reči.

Zato nek ste nam živi i zdravi ! Očekujemo Vas i u 2023.godini.

Srećna Nova godina!

1 comment on “SREĆNU NOVU GODINU ŽELI VAM VAMEDIA(VIDEO)

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.